Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hileler İle İlgili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wenzoxfs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba beyler bu konumda hileliler hakkında biraz konuşmak istiyorum.
Canı sıkılan level kasamayan item yapamayan direk hileye neden yöneliyor. Biz eskiden oynarken aylarca hile beklerdik çıkmazdı. Şimdi M2bob çıkmış herkez onda.
Banlandılar hala akıllanmıyorlar banlandılar hala m çekip hile açıyorlar.
Sizede sıra gelicek arkadaşlar.
Biz itemlerimizi nasıl zorluklarla yapardık onlar bilmiyorlar işte çocuklar ve hile dolmuş bu oyun.
Dolandırıcılıkta üstünüze yok. Siz insanların saflıklarını kullanıyorsunuz.
Dolandırıcılık, yalan hepsi hile kullananlarda.
Peki banlanınca ne olacak? Şöyle ki... banlanan adam ben yapmadım kuzenim yapmış bile der yani.
Ben yapmadım ben hile kullanmam photoshoptur montaj vardır ben asla hile kullanmam ben bu çarı yapmak için ne kadar uğraştım der ve dediklerinin hepsi boşadır.

Sonra oyunu bırakır arkadaşları sorar metin2 nasıl oyun. Der ki sakın başlama öyle oyun mu olur herkezi banlıyorlar.
Bunu yapan yokmu sanıyorsunuz arkadaşlar.
Duyarlı olalım hilelinin yanından geçip kolay gelsin diyen arkadaşlara ALLAH akıl versin demekten başka yapacak birşey yok.
Çokmu zor bir video programı indirip hilelileri çekmek.
Sen emeğinle kasarsın o emeğini çürütür. Sen yine yılmazsın devam edersin ama o senden her vakit 1 adım öndedir.
Hem yang alıcısıdır hemde hile kullanıcısıdır.

Alttan yazıyorlar hile kullanmak hesaplarınızı süresiz kapatılmasına neden olur diye.
Neden kimeyi bu yazılar etkilemiyor kendinizi büyükmü sanıyorsunuz siz
Hiç unutmam constantinede bi hesap açtım el emeğimle kasıyorum kasıyorum.
Tabi 56 levelim.
Hileli bir çocuk var 22 level.
Videosunu attım 2 gün geçmedi çocuğa baktım 43 level ben ise 57 levelim.
Böyle adaletin ben varya diyecek birşey bulamıyorum arkadaşlar.
Sürekli supporttan bot şikayetleri geliyor metin2 yöneticileri bıktı ama hala duyarsızlığa devam ediyorlar buna son vermeliyiz arkadaşlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri