Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Paylaşılan Hileler İle İlgili..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan suheyl7272
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar çok rahatsız olduğum bir konuya burda değinmek istiyorum...biliyorsunuz ki 14.12.11 'de bir pack geldi ve bütün hileler çalışmaz oldu...ben de cixcocuk97'den hile beklemeye başladım...1 gün geçti, 2 gün geçti hile paylaşmadılar...ben yorumlara göz atarken bir arkadaştan eski 7x hilesinin yeni güncellemeden sonra çalıştığını öğrendim ve hemen linki bulup yeniledim...diğer hile bekleyen ve bu yüzden mağdur olan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek için pek çok defa konu açtım...ama her nedense her defasında konu kilitlendi...başta bana video ve virustotal yok, konu kilit denerek konularım kilitlendi...bende video ve virustotal ekledim ama daha sonra açtığım konular hiç bir neden olmaksızın sadece "kilit" denerek kapatıldı...şunu söylemek istiyorum virustotal, video felan bahane...bunların yapmaya çalıştıkları şey sadece cixcocuk97 ve maskelihilecinin hilelerinin canlı tutmak...diğer bütün konular kapatılıyor...bu işten ne karları olduğunu bilmiyorum ama yaptıkları şey turkmmo ailesine hiç yakışmıyor...
okuduğunuz için teşekkürler...

20 Mesajı olmayan üyelerin hile paylaşması yasaktır.

Virüslü Hile Paylaşımı yasaktır.

Facebook site linki,fan sayfamı beğenin hile orda gibi konular ve içerikli konular açmak yasaktır.

Metin2 Hilelerinden Başka Konu Açmak Yasaktır.

Ücretli yardım yapmak yasaktır.(Ücretli yardım istemekte yasaktır.)

Metin2 hile hatası için yardım konuları yasaktır.

Bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri