Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Adınız :Muhammed Yener
Soyadınız :Kayahan
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer : Bursa/Yıldırım
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :3 tane [MOD] 2 tane [GM] 1 tane [TL]
Günlük Online Süreniz : 2-4 saat
Özellikleriniz :1.350 bin kişilik PVP SERVER TANITIM sayfam var daha önce arkadaşımın kurduğu bi pvp de gm lik yaptım 2 tanede user getirerek aldığım modluğum oldu bir kerede herkezin gm olduğu bir serverda gm olmuştum.1 kerede hamachi serverim oldu ama hemen kapattım
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ynr2010@hotmail.com
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
AsyaMt2,darkmt2,Reportmt2,Swornmetin2,KuşakMT2,yağmurmt2[hamachi ile kurmuştuk]
Userler e ve onların düşüncelerine karşı Saygılı Olurum,userlerle ilgilenir sorunlarına yardımcı olmaya çalışırım,hergün sayfada pvp yi yayınlarım,kesinlikle kimseye item vermem tabi sw sahibi izin vermezse
Soyadınız :Kayahan
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer : Bursa/Yıldırım
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :3 tane [MOD] 2 tane [GM] 1 tane [TL]
Günlük Online Süreniz : 2-4 saat
Özellikleriniz :1.350 bin kişilik PVP SERVER TANITIM sayfam var daha önce arkadaşımın kurduğu bi pvp de gm lik yaptım 2 tanede user getirerek aldığım modluğum oldu bir kerede herkezin gm olduğu bir serverda gm olmuştum.1 kerede hamachi serverim oldu ama hemen kapattım

İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ynr2010@hotmail.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
AsyaMt2,darkmt2,Reportmt2,Swornmetin2,KuşakMT2,yağmurmt2[hamachi ile kurmuştuk]
Userler e ve onların düşüncelerine karşı Saygılı Olurum,userlerle ilgilenir sorunlarına yardımcı olmaya çalışırım,hergün sayfada pvp yi yayınlarım,kesinlikle kimseye item vermem tabi sw sahibi izin vermezse
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)