- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun Aleykum arkadaşlar
sizin ve benım için olan araştırmalarım sonun cevabını ve pbdo botun crakının buldum ve ne notepad ile ugrasılıyor nede baska bır derdı var.
sadece botumuzu acmadan once 2 tık bu kadar
öncelikle size bu crackının nasıl calısıtıgını anlatayım
bu bızım notepad ıle yaptıgımız crackın otomatık yapanı (nası yanı) sız once normal pbdo botu acıyoruz cracksız olarak sonra benım dosyanın ıcıne attıgım crack dosyasını acıyoruz ve sonra carımızı oyuna sokuyoruz hepsı bu kadar
buyrun link:
Buyrun virus total:
bi sıkıntı olursa özel mesaj atın yardım ederım
(ksuura bakmayın arkadaşlar hatalarım olarabılır bu benım daha ılk bılgı vermek ıcın actıgım yaralı konu oldugu ıcın bıraz heyecanlıyım bu yuzden yanlıs yazdıgım yerler olabılır benı affedın kusura bakmayın
Bot su an kapalı acılınca ama yenı versıyon geldıgı zaman bu crack dosyasını o yenı bot dosyasının ıcıne yapıstırıp orda denersenız calısır.
TEŞEKKÜRLER
sizin ve benım için olan araştırmalarım sonun cevabını ve pbdo botun crakının buldum ve ne notepad ile ugrasılıyor nede baska bır derdı var.
sadece botumuzu acmadan once 2 tık bu kadar
öncelikle size bu crackının nasıl calısıtıgını anlatayım
bu bızım notepad ıle yaptıgımız crackın otomatık yapanı (nası yanı) sız once normal pbdo botu acıyoruz cracksız olarak sonra benım dosyanın ıcıne attıgım crack dosyasını acıyoruz ve sonra carımızı oyuna sokuyoruz hepsı bu kadar
buyrun link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buyrun virus total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bi sıkıntı olursa özel mesaj atın yardım ederım
(ksuura bakmayın arkadaşlar hatalarım olarabılır bu benım daha ılk bılgı vermek ıcın actıgım yaralı konu oldugu ıcın bıraz heyecanlıyım bu yuzden yanlıs yazdıgım yerler olabılır benı affedın kusura bakmayın
Bot su an kapalı acılınca ama yenı versıyon geldıgı zaman bu crack dosyasını o yenı bot dosyasının ıcıne yapıstırıp orda denersenız calısır.
TEŞEKKÜRLER
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
;Kesin virüslü inanmayın beyler pbdo cracki öyle zor birşeyde değil zaten isteyene ö.m den anlatırım kanmasınlar bunlara
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
pbdo botun crackı bu sekılde bu ıcındekı pbdo-bot.s3db dosyayı notepad ıle acıp ıcındekı "tableaccountsaccounts" su kısmı sılerek crack yapıyorum ben vede calısıyor
sen nasıl yapıyorsun crackı
sen nasıl yapıyorsun crackı
- Konular
- 114
- Online süresi
- 3h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
Arkadaşlar sabitteki pbdo-bot konusunda bütün gerekli bilgiler var böyle konular açmadan önce inceleyiniz
Bildirildi*
Bildirildi*
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...