Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Crossfire masaüstüne atıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 123583
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Üye girişi yapıyorum, sunucuyu seçip bir servere giriyorum, join game diyorum yada ready deyip bekliyorum, tamam her şey yolundayken joining game diye bir yazı okuyorum ve seviniyorum bir bakıyorum loading penceresi daha 1/4'ü anca olmuşken beni masaüstüne atıyor, biraz bekliyorum girmiyor, böyle girişi defalarca deniyorum ctrl + alt + delete yapıyorum, tekrar deniyorum, yok olmuyor hatadan resimler;
cfloading1.png

cfloading2.png

cfloading1.jpg

Denediğim çözüm yolları;
Bilgisayarıma ilk kez Crossfire'yi kurdum ve normal olarak açtım anlattığım gibi yine aynı. Hata çözüm olarak oyunu sildim tekrar yükledim yine sildim yine yükledim ama maalesef yine oyun açılmadı. İnternetten, forumdan çözümleri aradım çözüm olarak şunları buldum; regedit temizledim ve sonra anti virüs programını (Eset Nod32 Smart Security) vede güvenlik duvarını kapatarak oyunu yönetici olarak çalıştırarak kurdum yine olmadı bu sefer son denediklerimi tekrarlayarak farklı dizine kurdum yine olmadı ve şimdi buradayım, sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Sistem Özelliklerim:
Windows 7 Home Basic 64bit
İntel Core i5-2450M CPU @ 2.50Ghz
NVIDA GeForce GT 630M, Up to 4095 MB TurboCache
5 GB DDR3 Memory
750 GB HDD

Oyun ayarlarını gözden geçir.

'Video' bölümünde FULL EKRAN yap.

1024 - 768 ekran boyutuna getir.
Full Ekran seçeneğinde 1366*768 kullanıyordum her zamanki kullandığım ekran boyutu diye dediğiniz gibi 1024 - 768 denedim yine aynı problem, ayarlardan özellikleri düşürdüm hepsini en düşük yaptım fakat yine aynı.

NVIDA GeForce GT 630M, Up to 4095 MB TurboCache - vay be benim için ekran kartınızın bit hızını öğrenebilirmisin

çözüm için saçma gelicek ama oyuna başlamadan önce item shopa gir ve bir silah seçip enter shooting ranger a tıkla ve bi kaç el ateş et açılırsa.

NVIDA GeForce GT 630M, Up to 4095 MB TurboCache - vay be benim için ekran kartınızın bit hızını öğrenebilirmisin

çözüm için saçma gelicek ama oyuna başlamadan önce item shopa gir ve bir silah seçip enter shooting ranger a tıkla ve bi kaç el ateş et açılırsa.
Evet hocam NVIDA Denetim Masası en ince ayrıntısına kadar bilgi veriyor. :) Bu arada dediğinizi denedim bu sefer loading ekranında sonuna kadar doldu dolum çubuğu sonra bir baktım yine aynı masaüstüne postalamış beni.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri