HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler pbdo-bot kapı yapıyor diye biliyorum. Zeta kapısı ayarını taskcreatörden mi yapıyım yoksa pbdo'nun hazır task'ı nı mı kullanıyım zeta kapısı için ?
Bir de konfi söylerseniz 1-2 bölümlük değil bütün zeta kapısı için ideal bir confi.
Gemimin özellikleri;
Goliath
Full LF-3
8 İris
5 BO-2 Geri kalanlar 256k'lık
Pet Kamikaze 2. alıcam.
Mermiye promerium koyucam x1 mi x2'mi kullanıyım ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir de konfi söylerseniz 1-2 bölümlük değil bütün zeta kapısı için ideal bir confi.
Gemimin özellikleri;
Goliath
Full LF-3
8 İris
5 BO-2 Geri kalanlar 256k'lık
Pet Kamikaze 2. alıcam.
Mermiye promerium koyucam x1 mi x2'mi kullanıyım ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
kardes pc ni uzun sure acik birakabilirsen x1 atsin hem elit gitmez rahat yaparsin diyorum ben bile pbdo yla 8 lf3 lu gemiyle zeta 8. dalgaya kadar geldim sen hayli hayli yaparsin kolay gelsin 

pc'nin açık kalma süresi sorun olmaz. PBDO'nun içindeki Zeta task'ını mı kullanıyım yoksa taskcreatörden kendim mi yapıyım Zeta kapısı için task ?kardes pc ni uzun sure acik birakabilirsen x1 atsin hem elit gitmez rahat yaparsin diyorum ben bile pbdo yla 8 lf3 lu gemiyle zeta 8. dalgaya kadar geldim sen hayli hayli yaparsin kolay gelsin![]()
kendin yapman en iyisi olur dostumpc'nin açık kalma süresi sorun olmaz. PBDO'nun içindeki Zeta task'ını mı kullanıyım yoksa taskcreatörden kendim mi yapıyım Zeta kapısı için task ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)