ona bakarsan lwl gösterimide yoktu ve hayaldi 2 yıl öncesine kadar.
Ben size trde otomatik ban yememenizi ve ban yemenizin tek sebebi hakkınızda alınmış bi ss sayesinde olmayı vaad ederken siz sadece eleştride kalıyorsunuz.
Birinizde bana destek çıkıp beraber hareket edemiyecekmiyiz ?
Ben size trde otomatik ban yememenizi ve ban yemenizin tek sebebi hakkınızda alınmış bi ss sayesinde olmayı vaad ederken siz sadece eleştride kalıyorsunuz.
Birinizde bana destek çıkıp beraber hareket edemiyecekmiyiz ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ip 79-110-84-185 port 32201 local port 55673burda gameforgenin server sitesi turkuaz ch2. ip adresi ve çıkış ve giriş portları mevcut ancak sadece server yoğunluğunu göre bilmeye kadar erişe bildim.
Locale addryi açmak farz ama dump.txtyi oluşturmak mesele. Eğer onuda başarırsam tek ban nedeni hakkınızda alınan bir ss olucak...!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ip 79-110-84-185 port 32201 local port 55673
burda gameforgenin server sitesi turkuaz ch2. ip adresi ve çıkış ve giriş portları mevcut ancak sadece server yoğunluğunu göre bilmeye kadar erişe bildim.
Locale addryi açmak farz ama dump.txtyi oluşturmak mesele. Eğer onuda başarırsam tek ban nedeni hakkınızda alınan bir ss olucak...!
Bu üstün zekanla buralarda harcanıyorsun...
Neyse tamam ezmicem seni. Beni eskiler tanır o yüzden tanımanı beklemiyorum ama yazdıklarımı dikkate al.
Bu bulduğun yada bulduğunu sandığın şey 2009a ait. Biz bunla 2009da yeteri kadar uğraştık, elimizden geleni yaptık. Sen Metin2'yi oynadığın pvplere benzetmişsin ama öyle bir durum yok. Metin2 tek bir ip üzerinden bağlanılacak kadar basit bir oyun mu sanıyorsun ? Koskoca gameforge şirketi bu kadar fakir mi ? O ip birden farklı yer üzerinden yönlendirmelerle sunucuya ulaşıyor. Ayrıca metin2client.bin dosyası Metin2 TR için özel yapılı. Bırak senin kıytırık pvp exenle girmeyi Metin2.us, Metin2.au, Metin2.pl gibi gameforge'e ait diğer exelerle dahi giremezsin.
Hackshieldi gözünde çok büyütmüşsün. Hala hackshield'le ban yiyen kaldı mı ? Farklı yönlere ver zekanı...
Arkadaşlar amacım hack_shield'i tamamen silmek, alternatif olarak cracklisi filan değil amaç hack_shieldden tamamen kurtulmak ve onsuz bağlanmak ve pvp servermiş gibi metin2 ye erişmek eğer bu olursa ban yemek sadece ssyle olucak. Bazı arkadaşlar dalga geçmiş ama bu bi tez sizde bu konuyla ilgili çalışma yapıp burda paylaşırsanız sevinirim.
Bu üstün zekanla buralarda harcanıyorsun...
Neyse tamam ezmicem seni. Beni eskiler tanır o yüzden tanımanı beklemiyorum ama yazdıklarımı dikkate al.
Bu bulduğun yada bulduğunu sandığın şey 2009a ait. Biz bunla 2009da yeteri kadar uğraştık, elimizden geleni yaptık. Sen Metin2'yi oynadığın pvplere benzetmişsin ama öyle bir durum yok. Metin2 tek bir ip üzerinden bağlanılacak kadar basit bir oyun mu sanıyorsun ? Koskoca gameforge şirketi bu kadar fakir mi ? O ip birden farklı yer üzerinden yönlendirmelerle sunucuya ulaşıyor. Ayrıca metin2client.bin dosyası Metin2 TR için özel yapılı. Bırak senin kıytırık pvp exenle girmeyi Metin2.us, Metin2.au, Metin2.pl gibi gameforge'e ait diğer exelerle dahi giremezsin.
Hackshieldi gözünde çok büyütmüşsün. Hala hackshield'le ban yiyen kaldı mı ? Farklı yönlere ver zekanı...
Seni tanıyorum ama sanırım yanlış tanımışım ben seni hep çözüm yolları sunan kimsenin paylamadığı şeyleri gururla ilk sen paylaşan. Böbürlenmeyen mütevazı alçakgönüllü biri olarak bilirdim meğer hiç tanıyamamışım keşke bukadar kırıcı olup karşındakini aşşağlayıp kendini yücelteceğine bi çözüm yolu sunsaydın...!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)