farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

locale_tr.addr sayesinde Hack_SHİELD pro'dan kurtulma...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karohan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Seni tanıyorum ama sanırım yanlış tanımışım ben seni hep çözüm yolları sunan kimsenin paylamadığı şeyleri gururla ilk sen paylaşan. Böbürlenmeyen mütevazı alçakgönüllü biri olarak bilirdim meğer hiç tanıyamamışım keşke bukadar kırıcı olup karşındakini aşşağlayıp kendini yücelteceğine bi çözüm yolu sunsaydın...!

Bir önceki postta ezmediğimi belirttim. Çözüm yolu aramak basit, 2009da bu konu üzerine yeterince kafa yorduk. Exeden metin2'ye bağlanmayı da sağladık. Oyuna hackshield olmadan girmenin bir önemi yok. Pvp exesiyle girdiğinde leveller gözükmez, itemler, oyun grafikleri hatalı gözükür. Ve hepsine rağmen yine ban yersin :) Hackshield 'e yakalanan kimse kalmadı. Biraz araştırma yap görürsün, hackshieldin koruması eskide kaldı.

Ya balık botunu hackshield hata vermediği sürece sıkıntısız kullanıyom ama kendini güncellediği zaman tüm işimi altüst ediyo hata verip karakterler banlanıyo.
Onuna
jpPBn.png
bu resimdekini bloke ederek başara bilirim.
bildiğin bi metot varmı hiç bu yukardaki resim çıkmadan yani hack_shield kendini güncellemeden girmenin ?

Ya balık botunu hackshield hata vermediği sürece sıkıntısız kullanıyom ama kendini güncellediği zaman tüm işimi altüst ediyo hata verip karakterler banlanıyo.
Onuna
jpPBn.png
bu resimdekini bloke ederek başara bilirim.
bildiğin bi metot varmı hiç bu yukardaki resim çıkmadan yani hack_shield kendini güncellemeden girmenin ?

Kardeşim senin çarını HackShield banlamıyor. Eğer hackshild banlasaydı oyunda neden birsürü avcı gm var? balık botunu açıp gidip yatıyorsan GM ler banlıyor çarını ve bu üstünde çalıştığın işlemleride unutmalısın. uğraşıırsın uğraşırsın bi yeni pach gelir herşey gider. İp leride unut adı üstünde Metin2 arkasında Gameforge var 1 ip ile Metin2 yürüyorsa ohoooo.

hack_shield rapor verdiği anda o çarı unut, avcı gmlere gelince onlar yangsellere karşı ve oyun bütünlüğünü bozan üyelere karşı savaşırlar hack_shield se hileleri tespit edip gmlere rapor eder gmlerde banlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri