HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Katiliyorum.Daha büyük alametleri görmeden neyin davasında bu millet, hani Dabbe-Tül Arz geldi mi ? büyük deccaller nerde yecüc mecüc ırkları nerde arpa boyu kadar olan insanlar nerde ? Mehdiyi gören varmı ? bu insani aciz aklımla bile söyleyebilirimki en az 100-200 yıl daha var bu kıyamete bu benim tahminim taktir allahındır. konuyu boşuna açmışsın geyik yapılacak birşey yok bunda.
Pardon ama Müslüman adamın bunlarla işi olmasın .
DoGru sadece DOGRu ..
21 Aralık ta kıyamet kopsa bile Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi bitmez.Bir gezegen bulurlar orada devam ederler.
- Konuyu saptırmadan , tartışma yaratmadan konu altından geyik yapalım.
Sizce 21 Aralıkta Ne Olacak?
Bence 21 aralıkta Kuzey Yarım Küre için en uzun gece , en kısa gündüz yaşanacak
Bu arada başka bir sitede bu yazıyı gördüm ;
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2, bgcolor: #EEEEEE"]Bildiğiniz gibi günümüzde kullanılan Miladi Takvimde artık yıl diye bir kavram var. (Artık yıl: Şubat ayının 4 yılda bir 29 gün çekmesi.) Maya Takviminde ise artık yıl diye bir kavram yok. Buradan yola çıkacak olursak, Maya Takvimine göre 21 Aralık tarihi bundan 7 ay önce yaşandı ve bitti)![]()
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Güzel Konu Ama Ben Bir Görüş Paylaşmıycam Repini Verdim Sende Verirsen Sevinirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)