- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar yazın büyük bi hata yaparak tanımadığım bi internet kafede bilgisayarıma format attırdım . Format atmamın sebebi bilgisayarımın çok yavaşlaması ve aşırı ısınmasıydı . Formatı attırıp pcyi eve getirdim bi kaç tanede oyun indirdim . Akşam kapatıp yattım . Sabah kalktığımda bilgisayarı açtım . Açılma tuşunda mavi ışık yandı fan falan çalıştı 2 saniye sonra söndü . Arkadaki tuşu kapatıp açtım açılmadı . Ve garip olan , bu ışık fişi çekene kadar yanıp sönüyordu
. Sonra bu format attırdığım adama tekrar götürdüm ikinci bi hatamda bu oldu . Adam anakart yanmış dedi bunun yenisi 100 lira falan dedi . Bizde hemen geri aldık . O günden beri kasanın içini hiç açmadım bu gün açtığımda farklı bi anakart gördüm kasada yine çok denedim açmayı ama yine aynı şeyi yapıyor . sizce ne yapmalıyım
. ?
. Sonra bu format attırdığım adama tekrar götürdüm ikinci bi hatamda bu oldu . Adam anakart yanmış dedi bunun yenisi 100 lira falan dedi . Bizde hemen geri aldık . O günden beri kasanın içini hiç açmadım bu gün açtığımda farklı bi anakart gördüm kasada yine çok denedim açmayı ama yine aynı şeyi yapıyor . sizce ne yapmalıyım
. ? - Katılım
- 18 Ara 2011
- Konular
- 328
- Online süresi
- 3m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 780
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
Arkadaşlar yazın büyük bi hata yaparak tanımadığım bi internet kafede bilgisayarıma format attırdım . Format atmamın sebebi bilgisayarımın çok yavaşlaması ve aşırı ısınmasıydı . Formatı attırıp pcyi eve getirdim bi kaç tanede oyun indirdim . Akşam kapatıp yattım . Sabah kalktığımda bilgisayarı açtım . Açılma tuşunda mavi ışık yandı fan falan çalıştı 2 saniye sonra söndü . Arkadaki tuşu kapatıp açtım açılmadı . Ve garip olan , bu ışık fişi çekene kadar yanıp sönüyordu. Sonra bu format attırdığım adama tekrar götürdüm ikinci bi hatamda bu oldu . Adam anakart yanmış dedi bunun yenisi 100 lira falan dedi . Bizde hemen geri aldık . O günden beri kasanın içini hiç açmadım bu gün açtığımda farklı bi anakart gördüm kasada yine çok denedim açmayı ama yine aynı şeyi yapıyor . sizce ne yapmalıyım
![]()
![]()
. ?
Güvenilir bir bilgisayarcıya götür.Arkadaşlarının yaptırdığı bilgisayarcılardan biri olabilir mesela...
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ailem izin vermeyebilir. Zaten format için götürene kadar baya ısrar ettim . Bu sorunu çözeceksem kendim çözmeliyim . Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkürler .Güvenilir bir bilgisayarcıya götür.Arkadaşlarının yaptırdığı bilgisayarcılardan biri olabilir mesela...
- Konular
- 451
- Online süresi
- 31m 39s
- Reaksiyon Skoru
- 468
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 192
- MmoLira
- -106
- DevLira
- 0
kendin format atmayi denedinmi çok duşuk bi ihtimalde olsa yapilabilir belki böyle ama format dvd si yoksa N0VeRT13S'inde dedigi gibi hiç kurcalamadan iyi bi bilgisayarciya gotur... eger format dvd si bulabilirsen birinden msj at bana gidip satin alma ama olma ihtimali duşuk...!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)