noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Yeni bir isim..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unnecessary
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler! Kullanıcı adımdan da gördüğünüz üzere ben Unnecessary..Gerçek adım Egemen :) Bu foruma aslında yabancı biri değilim.Daha önce SilentDream adında benim olmasa da kuzenimin hesabıydı.Uzmanlığa kadar geldi ardından iş bulması ve askerlik vs vs gibi durumlardan ara verdi.Ve bende bu hesapla kendimi göstermeye çalışıcağım.

İlk başta söylediğim gibi adım Egemen.Lise öğrencisiyim İstanbul da yaşıyorum.Ancak sadece "Lise öğrencisi" değilim.İnternet aleminde YouTube adlı sitede Game Commentary adlı başlıkta bir kanalım bulunmaktadır.Buraya onu reklam etmeye gelmedim tabii ki de sadece tanışma faslı olduğu için bunu söylemek istedim :)

Lafını etmişken kanalımdan da bahsediyim. :) Belirttiğim üzere Game Commentary yani Oyun Yorumlara..Bu oyun içinde online yani mmo oyunlar yok.Konsol veya Bilgisayar oyunlarının inceleme,walkthrough,let's play tarzı..Bunu duyanınız olmuştur..Olay bu :) Eğer ki kanalı merak ediyorsanız ve dediklerime ilginiz var ise kanalı özel mesaj ile size atabilirim.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim :) İyi günler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri