- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler bnm 50bin uri war pet alıcam full lf3 wegance gemim war alırsam nasıl kasıcam? ilk defa alıcam Sabitekine baktım bişey anlayamdım dah detaylı analtıcak yada yardımcı olcak
NOT: alırsam pet işme yararmı yararı neler? olru
Teşkürler
NOT: alırsam pet işme yararmı yararı neler? olru
Teşkürler
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Petin En Büyük Artısı Herkesiz Bildiği Gibi Kamikaze Modülüdür. Bu Modülü Verimli Şekilde Kullanabilmek İçin 3. Seviye Alınması Gerekir. Ayrıca Pet Her Patladığında Tamir Edeceğin İçin VİP Olman Şart.
Pvp lerde Savaşırken Yardımcı Olur Diye Düşünüyorsan Bütün Lazer Slotlarını Açman Lazım Ki Buda baya Masraflıdır. Gelgelelim Geminde Buna Pek Müsait Değil Diye Düşünüyorum.
Eğer VİP Varsa Al Derim. Kapı Yaparken Çok ama çok İşine Yarayacak. Ayrıca Cubikoncularında Vazgeçilmezidir Pet.
Ayrıca Birdaha Konu Açarken Konu Başlığını , Açacağın Konu İle Alakalı Yap. Yoksa Cevap Alamadan konun Kilitlenebilir.
Pvp lerde Savaşırken Yardımcı Olur Diye Düşünüyorsan Bütün Lazer Slotlarını Açman Lazım Ki Buda baya Masraflıdır. Gelgelelim Geminde Buna Pek Müsait Değil Diye Düşünüyorum.
Eğer VİP Varsa Al Derim. Kapı Yaparken Çok ama çok İşine Yarayacak. Ayrıca Cubikoncularında Vazgeçilmezidir Pet.

Ayrıca Birdaha Konu Açarken Konu Başlığını , Açacağın Konu İle Alakalı Yap. Yoksa Cevap Alamadan konun Kilitlenebilir.
Son düzenleme:
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bence pet al ama 3. seviyeyi geçirme çünkü 3. seviyeye kadar tamir ücreti alınmıyor tabi 3. seviyeye kadar alabileceğinde kami 1 25k vuruyor oda çoğu şey için yeter 
bu arada peti kasarken kazandığın tecrübenin %5 i petine gider örneğin 100 tecrübe kazandın 5 i petine 95 i gemine gider

bu arada peti kasarken kazandığın tecrübenin %5 i petine gider örneğin 100 tecrübe kazandın 5 i petine 95 i gemine gider
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet Vip deyilim ama 3 lvl sora pet hic patlatmasam? işme yarıcamı düşnüyorum ayrıca 50tl x2 u cekrsem pet karşılaıya bilrim diye düşüdnüm icin actim?
- Konular
- 114
- Online süresi
- 3h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
Pet almanı pek tavsiye etmiyorum kendini tam geliştirmeden kullanma çünkü gereksiz bir şey çok acayip şekilde işine yaramıyor ama + ları da yok değil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)