PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Beyler Birbakın sorum olcakti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karadin4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 865

karadin4

Level 4
TM Üye
Konular
95
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler bnm 50bin uri war pet alıcam full lf3 wegance gemim war alırsam nasıl kasıcam? ilk defa alıcam Sabitekine baktım bişey anlayamdım dah detaylı analtıcak yada yardımcı olcak

NOT: alırsam pet işme yararmı yararı neler? olru

Teşkürler

Petin En Büyük Artısı Herkesiz Bildiği Gibi Kamikaze Modülüdür. Bu Modülü Verimli Şekilde Kullanabilmek İçin 3. Seviye Alınması Gerekir. Ayrıca Pet Her Patladığında Tamir Edeceğin İçin VİP Olman Şart.

Pvp lerde Savaşırken Yardımcı Olur Diye Düşünüyorsan Bütün Lazer Slotlarını Açman Lazım Ki Buda baya Masraflıdır. Gelgelelim Geminde Buna Pek Müsait Değil Diye Düşünüyorum.

Eğer VİP Varsa Al Derim. Kapı Yaparken Çok ama çok İşine Yarayacak. Ayrıca Cubikoncularında Vazgeçilmezidir Pet. :)

Ayrıca Birdaha Konu Açarken Konu Başlığını , Açacağın Konu İle Alakalı Yap. Yoksa Cevap Alamadan konun Kilitlenebilir.

Son düzenleme:
bence pet al ama 3. seviyeyi geçirme çünkü 3. seviyeye kadar tamir ücreti alınmıyor tabi 3. seviyeye kadar alabileceğinde kami 1 25k vuruyor oda çoğu şey için yeter :)

bu arada peti kasarken kazandığın tecrübenin %5 i petine gider örneğin 100 tecrübe kazandın 5 i petine 95 i gemine gider

evet Vip deyilim ama 3 lvl sora pet hic patlatmasam? işme yarıcamı düşnüyorum ayrıca 50tl x2 u cekrsem pet karşılaıya bilrim diye düşüdnüm icin actim?

Pet almanı pek tavsiye etmiyorum kendini tam geliştirmeden kullanma çünkü gereksiz bir şey çok acayip şekilde işine yaramıyor ama + ları da yok değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri