HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güven konusunda bir sıkıntı çıkmayacağına garanti verebilirim.
Domain için ek ücret vermeniz gerekir, normalde hostingi biz sağlıyoruz ancak sınırsız istediğiniz için ilk ay onun da ücretini ödemeniz gerekecektir.
Bu şekilde size verebileceğimiz teklif:
70TL(VDS) + 19,85TL(Domain) + 70TL(Limitlendirilmemiş hosting) = 159,85TL(İlk ay) diğer aylar 70TL şeklinde olur.
Domain için ek ücret vermeniz gerekir, normalde hostingi biz sağlıyoruz ancak sınırsız istediğiniz için ilk ay onun da ücretini ödemeniz gerekecektir.
Bu şekilde size verebileceğimiz teklif:
70TL(VDS) + 19,85TL(Domain) + 70TL(Limitlendirilmemiş hosting) = 159,85TL(İlk ay) diğer aylar 70TL şeklinde olur.
Son düzenleme:
Öncelikle herkese İyi Forumlar
-Artık hiç bir bilişime güvenmiyorum beyler bu durumda olan bi çok arkadaşımında olduğunu düşünüyorum.
-2GB Server+.org ve .com uzantılı site + sınırsız web hosting alıcam
-Aldıgım bilişim ticketlere biraz geç cevap verebılır ama saatlerce olmıycak ha adam gibi işini yaptığını düşünen ve gerçekten güveniyorsa firmaya server alan arkadaşlardan rica ediyorum beni mahcup etmiycet firmaya yönlendirin LÜTFEN
-Benim server aldığım bilişim bir kere yemin edecek hak edeceği paranın üzerine karşlıklı saygı ile server arttıkca GB Artırıcam Şimdilik bu kadar![]()
Merhabalar EksenBilisim.NET.TR Olarak Sizinle Çalışmak İsteriz.
Yeni V2 Sorunsuz Fİlesmizle Lag Dc Gibi Sorunlar Olmayıp Fileste Kesinlikle Bug Bulunmamaktadır.
1GB Metin2 Sunucusu ; 31TL
1GB Metin2 Sunucusu Mobil Ödeme ; 45
Sarış Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...6-gangnam-dansi-orumcek-zindani-3kat-pet.html
İletişim Adresimiz ; tolgaanac@windowslive.com
Mobil Ödeme Sistemimiz Vardır.
1GB : 30TL
2GB : 55TL
3GB : 85TL'dir
Eğer Serverfilesimizi ve panellerimizi görmek isteserseniz
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...-sunucucom-gorulmemis-server-files-admin.html
Konu Linkimiz.