Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeminli Bilişim Arıyorum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nasah122
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese İyi Forumlar :rolleyes:

-Artık hiç bir bilişime güvenmiyorum beyler bu durumda olan bi çok arkadaşımında olduğunu düşünüyorum.

-2GB Server+.org ve .com uzantılı site + sınırsız web hosting alıcam

-Aldıgım bilişim ticketlere biraz geç cevap verebılır ama saatlerce olmıycak ha adam gibi işini yaptığını düşünen ve gerçekten güveniyorsa firmaya server alan arkadaşlardan rica ediyorum beni mahcup etmiycet firmaya yönlendirin LÜTFEN

-Benim server aldığım bilişim bir kere yemin edecek hak edeceği paranın üzerine karşlıklı saygı ile server arttıkca GB Artırıcam Şimdilik bu kadar (:

Öncelikle Metin2 Veya Diğer Oyun sunucuları satışımız yoktur. ancak Domain Ve webhosting alabilirsiniz firmamız gerçekten güvenilirdir 8.5Aydır En ufak Bir şikayeti olmamıştır.

Sorgulayabilirsiniz. 324 Tane Web adresini bizim sunucularımızda barındıran değerli müşterilerimiz mevcut. ve en ufak kapanma dahi olmamıştır. aldığınız webhosting SSD Disk Ve İNTEL E5 Teknolojisinde sunucularda barınıcaktır.

Öncelikle herkese İyi Forumlar :rolleyes:

-Artık hiç bir bilişime güvenmiyorum beyler bu durumda olan bi çok arkadaşımında olduğunu düşünüyorum.

-2GB Server+.org ve .com uzantılı site + sınırsız web hosting alıcam

-Aldıgım bilişim ticketlere biraz geç cevap verebılır ama saatlerce olmıycak ha adam gibi işini yaptığını düşünen ve gerçekten güveniyorsa firmaya server alan arkadaşlardan rica ediyorum beni mahcup etmiycet firmaya yönlendirin LÜTFEN

-Benim server aldığım bilişim bir kere yemin edecek hak edeceği paranın üzerine karşlıklı saygı ile server arttıkca GB Artırıcam Şimdilik bu kadar (:

Merhaba ; Yaşam Bilişim Kampanyada Bunu Biliyormuydunuz ?

İlk Önce Serverinizi Kuruyoruz ... Servere Girip Kontrol Ediyorsunuz Eger Begenirseniz Ödeme Yapıyorsunuz.

İletişim :
info@yasambilisim.net
Web Sitemiz : www.yasambilisim.net

Ekleyin Görüşelim Do main+Host Metin2 Kampanyalarımız Vardır %100 Koruma Garantisi Veriyoruz..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri