- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 183
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bu Bir Elveda Mesajıdır
Oyuna bi girdim baktım sınırsız blok olmuş sevindim gelçi okul filan zaten xbox'a alıp black ops 2 oynamayı planlıyorum
crossfireye 2.kez bırakıyorum fakat bu sefer birdaha dönmeyeceğım artık turkmmo forumunda değişik bölümlerde gezineceğim kim bilirtüm crossfire arkadaşlarına tavsiyem "crossfirede hack kullanacaksan belli etmeden kullanacaksın belli edersen böyle ban yersin."neyse bence siz hiç hile kullanmayın. black ops 2'ye başlayınca hiç kullanmayacam :) hakkınızı helal edin beyler artık hackları "karazindan,adigesaw,vb"paylaşacak "saymadıklarım varsa kb " arada crossfire hack bölümüne bakarım ama tavsiyem size crossfireyi bırakın iğrenç bir oyun black ops daha iyi neyse fazla uzatmadan herkese elveda,elveda crossfire
. . . . MrLivoRa .
Özlüycem seni be birazdaha kalsaydın kendi hackini kendin bile yapardın ama bi yandanda haklısın okul var okuldan önemli değil, ben crossfireyi hergün değilde arada bir hafta sonraları sitres atmak için arkadaşlarla oynarım.Eğer oyun ders çalışmana engel oluyosa mutlaka bırakman gerekir
Yine sen en iyisini yaptın kardes Güle Güle 
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Özlüycem seni be birazdaha kalsaydın kendi hackini kendin bile yapardın ama bi yandanda haklısın okul var okuldan önemli değil, ben crossfireyi hergün değilde arada bir hafta sonraları sitres atmak için arkadaşlarla oynarım.Eğer oyun ders çalışmana engel oluyosa mutlaka bırakman gerekirYine sen en iyisini yaptın kardes Güle Güle
![]()
Merak Etme Kardeş Kodlamayı Başka Oyunlardada Yapacam Öğrenir Öğrenmez 1 VIP Hack Yapacam Ve Kodları Paylaşcam

- Konular
- 4,331
- Reaksiyon Skoru
- 1,103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 370
- MmoLira
- -641