- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bu Bir Elveda Mesajıdır 
Oyuna bi girdim baktım sınırsız blok olmuş sevindim gelçi okul filan zaten xbox'a alıp black ops 2 oynamayı planlıyorum
crossfireye 2.kez bırakıyorum fakat bu sefer birdaha dönmeyeceğım artık turkmmo forumunda değişik bölümlerde gezineceğim kim bilir
tüm crossfire arkadaşlarına tavsiyem "crossfirede hack kullanacaksan belli etmeden kullanacaksın belli edersen böyle ban yersin."neyse bence siz hiç hile kullanmayın. black ops 2'ye başlayınca hiç kullanmayacam :) hakkınızı helal edin beyler artık hackları "karazindan,adigesaw,vb"paylaşacak "saymadıklarım varsa kb " arada crossfire hack bölümüne bakarım ama tavsiyem size crossfireyi bırakın iğrenç bir oyun black ops daha iyi neyse fazla uzatmadan herkese elveda,elveda crossfire
. . . . MrLivoRa .

Oyuna bi girdim baktım sınırsız blok olmuş sevindim gelçi okul filan zaten xbox'a alıp black ops 2 oynamayı planlıyorum
crossfireye 2.kez bırakıyorum fakat bu sefer birdaha dönmeyeceğım artık turkmmo forumunda değişik bölümlerde gezineceğim kim bilir
tüm crossfire arkadaşlarına tavsiyem "crossfirede hack kullanacaksan belli etmeden kullanacaksın belli edersen böyle ban yersin."neyse bence siz hiç hile kullanmayın. black ops 2'ye başlayınca hiç kullanmayacam :) hakkınızı helal edin beyler artık hackları "karazindan,adigesaw,vb"paylaşacak "saymadıklarım varsa kb " arada crossfire hack bölümüne bakarım ama tavsiyem size crossfireyi bırakın iğrenç bir oyun black ops daha iyi neyse fazla uzatmadan herkese elveda,elveda crossfire . . . . MrLivoRa .
- Konular
- 13
- Online süresi
- 4h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 97