HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
neyse benim hedefim 2 3 arkadaş toplayıp ki yani hani çokta büyük olmasınlar tercihen neyse toplayıp bi onlarla MULTI PLAYER onymak istiyorum dikkat ederseniz bunuda çünkü buda bizim anahtarımız o yukardaki kapıyı açıyor mantıklı bence :ka19: neyse neyseyi ne çok kullandım toplayıp işte onlarla hani o 2 3 hatta 4 bile olabilir maksimum ama 6 7 olunca kargaşa çıkar kısaca ergen terimiyle kim kimi ..kti gibi neyse k.byın argo kullandım evet onlarla multiplayer yapıp eğlenmek iyi anlaşırsak skype ondan sonra ne biliyim video çekmeye falan ulaşabiliriz evet bana katılan bir kaç kişi varsa lütfen facebook arama bölümüne pokerffacep@gmail.com yazsın ve o çıkan kişiyi eklesin ordan konuşuruz falan filan anlaşırız anlarsınız arkadaşlar tabi bunu yapmamın nedeni bi minecraft bide çevre büyütmek e diyorsanız e benim çevrem geniş sadece minecraft oynıyalım saygı duyarım ancak Byby derim neyse herkeze iyi akşamlar , iyi günler veya iyi geceler