Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Gelİn mİnecraft server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OKOSTOK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 611

OKOSTOK

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar ben bir minecarft tutkunuyum ancak bugünlerde canım sıkılıyor ya sizin ? evet sormama gerek yoktu kibarlık gereği neyse içinizden kesinlikle bazıları en azından artık kendi oynamaktan sıkıldı yani minecraft terimiyle veya dünya çapında SINGEL PLAYER oynamaktan sıkıldı büyük harflerle yaptım dikkat ederseniz çünkü bu bizim kapımız :) neyse benim hedefim 2 3 arkadaş toplayıp ki yani hani çokta büyük olmasınlar tercihen neyse toplayıp bi onlarla MULTI PLAYER onymak istiyorum dikkat ederseniz bunuda çünkü buda bizim anahtarımız o yukardaki kapıyı açıyor mantıklı bence :ka19: neyse neyseyi ne çok kullandım toplayıp işte onlarla hani o 2 3 hatta 4 bile olabilir maksimum ama 6 7 olunca kargaşa çıkar kısaca ergen terimiyle kim kimi ..kti gibi neyse k.byın argo kullandım evet onlarla multiplayer yapıp eğlenmek iyi anlaşırsak skype ondan sonra ne biliyim video çekmeye falan ulaşabiliriz evet bana katılan bir kaç kişi varsa lütfen facebook arama bölümüne pokerffacep@gmail.com yazsın ve o çıkan kişiyi eklesin ordan konuşuruz falan filan anlaşırız anlarsınız arkadaşlar tabi bunu yapmamın nedeni bi minecraft bide çevre büyütmek e diyorsanız e benim çevrem geniş sadece minecraft oynıyalım saygı duyarım ancak Byby derim neyse herkeze iyi akşamlar , iyi günler veya iyi geceler :D

Uygun bölüme taşındı.

niye taşıdın halla halla adama bak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri