HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
OPTİCAL FLARES
ÖZELLİKLER
100 E YAKIN FLARES - HER TÜRLÜ RENK - BOYUTLAR - HER YÖNDE HAREKET ETTİRME - 2D # 3D
PHOTOSHOP TA YAPTIGINIZ RESİMLERE BU EFECT SAYESINDE AFTER EFFECTS TEN FLARES EKLEYEBİLİRSİNİZ
(İMZAMDAKİ GİBİ YAPABİLİRSİNİZ AMA BEN İMZAMI TAMAMEN AFTER DE EDİTLEDİM SİZ PS DE EDİTLEYİP FLARES EKLEYEBİLİRSİNİZ)
ÖN İZLEMELER
( BU FOTO ALINTIDIR ! PC BU EKLENTININ AÇILIŞ EKRANINI FOTOĞRAFINI ALMADI )
(72 MB Olduğu İçin Link Taraması Yaptım . Mediafire VirüsTotal De Hızlı İndirme Eklentisini Ufak Tehlike Arz Etti Zaten Fark Edersiniz Malvere Site Yazısından)
ÖZELLİKLER
100 E YAKIN FLARES - HER TÜRLÜ RENK - BOYUTLAR - HER YÖNDE HAREKET ETTİRME - 2D # 3D
PHOTOSHOP TA YAPTIGINIZ RESİMLERE BU EFECT SAYESINDE AFTER EFFECTS TEN FLARES EKLEYEBİLİRSİNİZ
(İMZAMDAKİ GİBİ YAPABİLİRSİNİZ AMA BEN İMZAMI TAMAMEN AFTER DE EDİTLEDİM SİZ PS DE EDİTLEYİP FLARES EKLEYEBİLİRSİNİZ)
ÖN İZLEMELER
( BU FOTO ALINTIDIR ! PC BU EKLENTININ AÇILIŞ EKRANINI FOTOĞRAFINI ALMADI )
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(72 MB Olduğu İçin Link Taraması Yaptım . Mediafire VirüsTotal De Hızlı İndirme Eklentisini Ufak Tehlike Arz Etti Zaten Fark Edersiniz Malvere Site Yazısından)
Son düzenleme:
Videoda ki ışık veya lambaları otomatik bu efekte dönüştürme yöntemi varmı kamera açısı değiştiğinde yön hareketleriyle uğraşmamamız için?
Videoda ki ışık veya lambaları otomatik bu efekte dönüştürme yöntemi varmı kamera açısı değiştiğinde yön hareketleriyle uğraşmamamız için?
videolardaki leri buna direk aktaramazsın fakat eğer after deki o hazır introlardaki flares lerın efectleri kayıt edersen kullanırsın anca
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)