noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

AFTER EFFECTS - Optical Flares CS6-CS5-CS5.5-CS4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Poseidon Pictures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

OPTİCAL FLARES

ÖZELLİKLER

100 E YAKIN FLARES - HER TÜRLÜ RENK - BOYUTLAR - HER YÖNDE HAREKET ETTİRME - 2D # 3D

PHOTOSHOP TA YAPTIGINIZ RESİMLERE BU EFECT SAYESINDE AFTER EFFECTS TEN FLARES EKLEYEBİLİRSİNİZ

(İMZAMDAKİ GİBİ YAPABİLİRSİNİZ AMA BEN İMZAMI TAMAMEN AFTER DE EDİTLEDİM SİZ PS DE EDİTLEYİP FLARES EKLEYEBİLİRSİNİZ)

ÖN İZLEMELER

ghj0j.jpg

ghj2h.jpg

ghj2t.jpg

( BU FOTO ALINTIDIR ! PC BU EKLENTININ AÇILIŞ EKRANINI FOTOĞRAFINI ALMADI )

ghj3r.jpg

ghj45.jpg

ghj4h.jpg

ghj5l.jpg

ghj65.jpg

(72 MB Olduğu İçin Link Taraması Yaptım . Mediafire VirüsTotal De Hızlı İndirme Eklentisini Ufak Tehlike Arz Etti Zaten Fark Edersiniz Malvere Site Yazısından)

Son düzenleme:
Videoda ki ışık veya lambaları otomatik bu efekte dönüştürme yöntemi varmı kamera açısı değiştiğinde yön hareketleriyle uğraşmamamız için?

Videoda ki ışık veya lambaları otomatik bu efekte dönüştürme yöntemi varmı kamera açısı değiştiğinde yön hareketleriyle uğraşmamamız için?

videolardaki leri buna direk aktaramazsın fakat eğer after deki o hazır introlardaki flares lerın efectleri kayıt edersen kullanırsın anca

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri