Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu konuda daha önce dilim yandı ondan burayı okumadan almayın ben son dakkada kurtardım parayı
öncelikle merkur.mmomt2.com a giriyoruz
market e tıklıyoruz
orda iş bankası ve garanti bankası hesap numaraları var alacağımız itemleri beğenelim toplam parayı hesaplayalım gidiyoruz bankamatige yada bankaya aldığımız itemlerin toplam fiyatını yatırıyoruz hesap numarasına(3 lira gönderilme parası kesilecek)
evimize geliyoruz ödeme bildir e basıyoruz gerekli bilgileri dolduruyoruz bu arada sizin gönderdiğinizi anlamaları için havale yapan kişinin adı kısmına kart kime kayıtlıysa onun adını yazıyoruz
gerekli bilgileri doldurduktan sonra açıklama kısmına inelim
char id
oyundaki nickiniz
aldığınız itemler
hangi bankadan yatırdığınız(iş bankası yada garanti)
hangi ilden yatırdığınız
yatırdığınız tarih bilgilerini yazıyoruz
gönderiyoruz ve 48saat içinde depocudaki item shop kısmına geliyor item
rehberler kısmına eklenirse sevinirim bana kalsa sabitlenmeli çoğu kişi bilmiyor nasıl alacağını
emeğe saygı +rep
anlamadığınız kısmı lütfen sorun iyi forumlar
öncelikle merkur.mmomt2.com a giriyoruz
market e tıklıyoruz
orda iş bankası ve garanti bankası hesap numaraları var alacağımız itemleri beğenelim toplam parayı hesaplayalım gidiyoruz bankamatige yada bankaya aldığımız itemlerin toplam fiyatını yatırıyoruz hesap numarasına(3 lira gönderilme parası kesilecek)
evimize geliyoruz ödeme bildir e basıyoruz gerekli bilgileri dolduruyoruz bu arada sizin gönderdiğinizi anlamaları için havale yapan kişinin adı kısmına kart kime kayıtlıysa onun adını yazıyoruz
gerekli bilgileri doldurduktan sonra açıklama kısmına inelim
char id
oyundaki nickiniz
aldığınız itemler
hangi bankadan yatırdığınız(iş bankası yada garanti)
hangi ilden yatırdığınız
yatırdığınız tarih bilgilerini yazıyoruz
gönderiyoruz ve 48saat içinde depocudaki item shop kısmına geliyor item

rehberler kısmına eklenirse sevinirim bana kalsa sabitlenmeli çoğu kişi bilmiyor nasıl alacağını
emeğe saygı +rep
anlamadığınız kısmı lütfen sorun iyi forumlar
ödeme bildir yeri nerde kardes
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)