Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Beni Tanımayan Varsa Selamlar Ben Foruma 2010 Yılından Beri Üye Fakat 2011 Den beri Aktif Üye Olan Kullanıcı manclup12
Adım
eniz
Yaşım:16
Forumu 2010 Yılında Pvp Araken Keşfettim Ve Pvp Aramaya Devam Ederken Yükseldim Buralara Kadar Geldim İnşallah Dahada Yükselecegim 2011 Yılında Uzman Üye Olduktan Sonra(Temmuz) 5 Eylül 2012 ye Kadar Deneme olamadım Fakat Simdi Deneme Moderatörüm Ankarada Yaşıyorum Ve Anadolu Lisesinde Okuyorum Beni Tanımayanlara Tekrar Merhaba
Adım
enizYaşım:16
Forumu 2010 Yılında Pvp Araken Keşfettim Ve Pvp Aramaya Devam Ederken Yükseldim Buralara Kadar Geldim İnşallah Dahada Yükselecegim 2011 Yılında Uzman Üye Olduktan Sonra(Temmuz) 5 Eylül 2012 ye Kadar Deneme olamadım Fakat Simdi Deneme Moderatörüm Ankarada Yaşıyorum Ve Anadolu Lisesinde Okuyorum Beni Tanımayanlara Tekrar Merhaba
Seni tanımayan var mı ki ? kankaMerhaba Arkadaşlar Öncelikle Beni Tanımayan Varsa Selamlar Ben Foruma 2010 Yılından Beri Üye Fakat 2011 Den beri Aktif Üye Olan Kullanıcı manclup12
Adımeniz
Yaşım:16