Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Tekrarlıyorum şarkı benim değil
şarkıyı soyleyen 2kişi de kardeşim dediğim insanlar ve daha ilk kayıtları profesyonel olarak
yaptıgınız yorumlara bak :gülüp geçiyorum.
şarkıyı soyleyen 2kişi de kardeşim dediğim insanlar ve daha ilk kayıtları profesyonel olarak

yaptıgınız yorumlara bak :gülüp geçiyorum.
Tartışma konu altından devam ederse birdaha başlatan kişiler hakkında adminlere bilgilendirme yapıcam uzatmayın !1->2.000.000 dinleyici kitlesi olan bir adamın şarkısını zımbırtı diyorsan senin sorunundur.
2->Herkezin müzik zevki farklıdır buna karışamassın.
3->Dostum senin gibiler yüzünden türk insanın şarkıları gelişemiyor.
Benim ki bir tartışma değil di eleştiriydi bunu tartışmaya siz çevirdiniz...
hala eleştirimin altındayım ama siz bunun maksadını amacını değiştirdiniz, ben arebesk rap, rock, R&B ve türk sanat müziği gibi bir çok müzik dalına saygım var...
Yorumumu eleştrisel bir öneri olarak algılarsanız sevinirim.
hala eleştirimin altındayım ama siz bunun maksadını amacını değiştirdiniz, ben arebesk rap, rock, R&B ve türk sanat müziği gibi bir çok müzik dalına saygım var...
kardeşim uzatma tamam .Benim ki bir tartışma değil di eleştiriydi bunu tartışmaya siz çevirdiniz...
Lütfen, "uzatma, bitir, kısa kes" gibi içeren sözleri birbirimize kullanmayalım...
Sonuçta ikimizde d.moderatörüz, ikimizin de hayalleri var.
allah allah adamım tamam dedim.Lütfen, "uzatma, bitir, kısa kes" gibi içeren sözleri birbirimize kullanmayalım...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)