emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

İlerde Adını Duyabileceğiniz İki İsim ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrimCheats
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Nakarat şahane Türkçe Rap'i biliyosun ^^ :)

Teşekkür ederim aslında nakaratın mixini beğenmeyenler oldu ama beğenende var tabi :)
bunlar benim dostlarım , kardeşlerim dediğim adamlar o yüzden sizinle tartışmıycam :)
konuyuda kımse kapatamaz kuralları öğrenin .
tekrar teşekkür ederim yorumun için kardeşim :)

1. Senle dost değiliz adımı söylerek hitab et bana...
2. dinlediğiniz şarkılara rap diyorsanız o zaman : Tupac - eminem - 50 cent gibi rap üstadlarına hakaret etmiş oluruz... her neyse onu'da geçtim benim yazdığım yorum çirkin filan değil sadece bir eleştiriydi ki senin anotomin bunu kaldıramamış ve bana bir şeyler isbat etmek istiyorsun...
ki ne bir lafın altında kalmak istiyorsun nede başka şeyler duymak istiyorsun sadece senin kulağına hoş gelebilecek şeyleri duymak ve işitmek istiyorsun....

Rapi ne anlamak ne de dinlemek istiyorum... o bana armağan ettiğin zımbırtıya'da rap diyorsan o senin müzik anlayışın.

1->2.000.000 dinleyici kitlesi olan bir adamın şarkısını zımbırtı diyorsan senin sorunundur.
2->Herkezin müzik zevki farklıdır buna karışamassın.
3->Dostum senin gibiler yüzünden türk insanın şarkıları gelişemiyor.

1. Senle dost değiliz adımı söylerek hitab et bana...
2. dinlediğiniz şarkılara rap diyorsanız o zaman : Tupac - eminem - 50 cent gibi rap üstadlarına hakaret etmiş oluruz... her neyse onu'da geçtim benim yazdığım yorum çirkin filan değil sadece bir eleştiriydi ki senin anotomin bunu kaldıramamış ve bana bir şeyler isbat etmek istiyorsun...
ki ne bir lafın altında kalmak istiyorsun nede başka şeyler duymak istiyorsun sadece senin kulağına hoş gelebilecek şeyleri duymak ve işitmek istiyorsun....

Rapi ne anlamak ne de dinlemek istiyorum... o bana armağan ettiğin zımbırtıya'da rap diyorsan o senin müzik anlayışın.

Tartışma yaratmamalısın,Bazen susmak en iyisidir,benim Müslüman kardeşim:ka19:

Teşekkür ederim aslında nakaratın mixini beğenmeyenler oldu ama beğenende var tabi :)
bunlar benim dostlarım , kardeşlerim dediğim adamlar o yüzden sizinle tartışmıycam :)
konuyuda kımse kapatamaz kuralları öğrenin .
tekrar teşekkür ederim yorumun için kardeşim :)

Rica ederim. Yolunuz açık olsun :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri