Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yenisi Çıktığında Bu Konuda koyarım
Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Nakarat şahane Türkçe Rap'i biliyosun ^^
Nakarat şahane Türkçe Rap'i biliyosun ^^![]()
Teşekkür ederim aslında nakaratın mixini beğenmeyenler oldu ama beğenende var tabi

bunlar benim dostlarım , kardeşlerim dediğim adamlar o yüzden sizinle tartışmıycam

konuyuda kımse kapatamaz kuralları öğrenin .
tekrar teşekkür ederim yorumun için kardeşim

1->2.000.000 dinleyici kitlesi olan bir adamın şarkısını zımbırtı diyorsan senin sorunundur.1. Senle dost değiliz adımı söylerek hitab et bana...
2. dinlediğiniz şarkılara rap diyorsanız o zaman : Tupac - eminem - 50 cent gibi rap üstadlarına hakaret etmiş oluruz... her neyse onu'da geçtim benim yazdığım yorum çirkin filan değil sadece bir eleştiriydi ki senin anotomin bunu kaldıramamış ve bana bir şeyler isbat etmek istiyorsun...
ki ne bir lafın altında kalmak istiyorsun nede başka şeyler duymak istiyorsun sadece senin kulağına hoş gelebilecek şeyleri duymak ve işitmek istiyorsun....
Rapi ne anlamak ne de dinlemek istiyorum... o bana armağan ettiğin zımbırtıya'da rap diyorsan o senin müzik anlayışın.
2->Herkezin müzik zevki farklıdır buna karışamassın.
3->Dostum senin gibiler yüzünden türk insanın şarkıları gelişemiyor.
Tartışma yaratmamalısın,Bazen susmak en iyisidir,benim Müslüman kardeşim:ka19:1. Senle dost değiliz adımı söylerek hitab et bana...
2. dinlediğiniz şarkılara rap diyorsanız o zaman : Tupac - eminem - 50 cent gibi rap üstadlarına hakaret etmiş oluruz... her neyse onu'da geçtim benim yazdığım yorum çirkin filan değil sadece bir eleştiriydi ki senin anotomin bunu kaldıramamış ve bana bir şeyler isbat etmek istiyorsun...
ki ne bir lafın altında kalmak istiyorsun nede başka şeyler duymak istiyorsun sadece senin kulağına hoş gelebilecek şeyleri duymak ve işitmek istiyorsun....
Rapi ne anlamak ne de dinlemek istiyorum... o bana armağan ettiğin zımbırtıya'da rap diyorsan o senin müzik anlayışın.
Teşekkür ederim aslında nakaratın mixini beğenmeyenler oldu ama beğenende var tabi
bunlar benim dostlarım , kardeşlerim dediğim adamlar o yüzden sizinle tartışmıycam
konuyuda kımse kapatamaz kuralları öğrenin .
tekrar teşekkür ederim yorumun için kardeşim![]()
Rica ederim. Yolunuz açık olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)