HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
http://www.istanbul-bilisim.com/ Gel Bu Bilişimden Al Eger Begenmesen Paranı Ben Ödiyecem Söz
Selamlar,
Bende geçen sene Samed ile çalıştım, teslimatı biraz geç yaptı birbirimizi çok yedik ama haram ve helal arasındaki ince çizgiyi bilen bir arkadaş kendisi. Helaliyle ekmek kazanma yolunda emin olabilirsin. Alacağın server biraz geç geç teslim edilebilir müşterisi epey fazla ve stok durumuna göre verecektir ama makineleri gayet kaliteli ve güçlü. İçtenlikle alabilirsin derim.
Bende geçen sene Samed ile çalıştım, teslimatı biraz geç yaptı birbirimizi çok yedik ama haram ve helal arasındaki ince çizgiyi bilen bir arkadaş kendisi. Helaliyle ekmek kazanma yolunda emin olabilirsin. Alacağın server biraz geç geç teslim edilebilir müşterisi epey fazla ve stok durumuna göre verecektir ama makineleri gayet kaliteli ve güçlü. İçtenlikle alabilirsin derim.
Eger Hayatının En Büyük Hatasını Yapmak İstiyorsan Yolun Acık Olsun
Hangi Firmanın Yan Hesabısın Harbi Cok Merak ediyorum
alda pişman olFirmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Samed bey cigerini yesinn
al al git al git serversiz kal bu adamdan alma be 
over bilişim hiç güzel bir bilişim değil pazar günü atmden saat 1 de parayı yatırdım sonra eve geldim ticket attım saat 2 de cvp geldi svnizin özellikleri nasıl olacak diye ben de söyledim pazartesi saat 6 oldu hala server elimde değil dolandırıcı bir server öle ki bana sv nin ismini bile sormadı benden söylemesi denemeyin over bilişimi dikkat
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)