HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geç alabilirsiniz ama Makineleri sağlam ve saldırı almıyor. Eğer Pvp kurulumunu çok iyi biliyor iseniz zaten bilişimden İp ve Pw leri aldıktan sonrası sizin kontrolunuzde. Panelinizde var ise zaten tadından yenmez.
www.firstpvp.com olarak Over ile çalışmaktayız reklam olmasındagayet sorunsuz ve lag olmadan devam etmekte. Tekrar dediğim gibi Eğer Pvp ve panel kurulumunu biliyor iseniz Bilişiminizinde makineleri sağlam ise sorunsuz bir oyun oynatabilirsiniz.
saldırı alıyor.. ve geçen saldırı aldı bütün serverleri kapadı.
Kardeşim gerçekten çok kötü bir bilişim over bilişim makineleri berbat saldırı alıyor ben ordan pvp açtım açmaz olaydım ama geçti işte almamanı öneririm
Güvenli mi ? = asla güvenli değil kafalarına esenlere veriyorlar pvplerini
Ayrıca şikayetler bölümüne bakarsanız birsürü şikayeti var sana önerebileceğim bilişimler ;
Data Sunucu & Buyukweb & AtlantisBilişim
İyi Forumlar..
Güvenli mi ? = asla güvenli değil kafalarına esenlere veriyorlar pvplerini
Ayrıca şikayetler bölümüne bakarsanız birsürü şikayeti var sana önerebileceğim bilişimler ;
Data Sunucu & Buyukweb & AtlantisBilişim
İyi Forumlar..
over bilişim kadar adi bi bilişim görmedim oyalayıp duruyorlar bide yalanla oyalıyorlar.bağlantı kesildi yapamadık falan 8 gün oldu hala bişi yok
overbilisim iyi diyenler ya yan hesap ya da samed bey tehdit etmistir yorum yapın diye
İnanma kardeşim overbilisime güvenme
İnanma kardeşim overbilisime güvenme- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)