Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Öncelikle Selamun Aleykum Beyler Bayanlar....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakanozdemr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

​ Öncelikle kendimi tanıtayım benm adm nick imdede gördügünmüz gibi Hakan Özdemir aslında ben Turkmmo nun en eski üyelerindenim fakat adana22 hesabım ban eydi bu yüzdende bu hesabı açmayı uygun buldum geliba ban kalıcı peki neden ban yedin diye sorarsanız kuzanım kardeşim diye bilirim 8 yaşında forum sitesi tasarlıyordum vermiyim bu da ban yiye bilir neyes tuvalete gittim 10 dk baktım her yere forumu paylaşmış bizim avanak sonra tabi admin inmiz görünce ne yapsın hemen ban galiba sınırsız attı çünki kaç saat yada gün oldugu yazmıyor.Samsun/Vezirköprü/Mezraa köyündeyim İstanbul/Çekmeköy de yaşıyorum.

Ben 26/12/1996 yılında İstanbul/Kadıköy de dogdum 7 yaşımda annem ve babam ayrıldılar o yüzde biraz zorlu bi hayatım oldu ben ve abim babamın yanında kalıyorduk 5. sınıfa kadar İçerenköy Hasan Leyli i.ö.o unda okudum 6. sınıfa geçerken babam başka bir kadınla evlendi bu yüzden de İstanbul/Çekmeköy de bir ev kiraladık özel sebeblerden dolayı İçerenköy deki evi kirasını alıp Çekmeköy deki eve vermeye başladık ardından 6-7-8. sınıfı Çekmeköy Hatice Mehmet Ekşioğlu i.ö.o. unda okudum Sonra Çekmeköy Nesrin uçmaklı oglu lisesine başladım ilk okul bitince haliyle lise bitirdim 2. sınıf ta tercih mevzu nda sözel seçtim yani sosyal sınıf şuan 11. sınıf sosyal sınıf ögrencisiyim bilgisayara küçüklükten beri ilgim vardır bunu anlamak içinde adresine baka bilirsiniz kodlaması tamamen bana ayit edgildir bir yada 2 kodu başka siteden aldım hatırlamıyorum 8 yaşından beri Metin2 oynuyorum bi aralar Counter oynadım ama baktım sarmıyo eskisi kadar bende bıraktım.

İlk başlarda Türk oynuyordum tabi kimse yok fazla item yok ama süper oyundu acayip güzel geliyordu tabi sonra batırdılar pvp ler çıktı bizde bıraktık 1 sene önce bidaha başladım 1 ayda hilesiz 60 lwl yaptm çar çalındı nasıl olduysa 1.5 senedir metin2 pvp işleriyle ugraşıyorum bu işide seviyorum hiç bir bilişimde çalışmıyorum çalışmadım ve istemem bence boş işler bence.Navicat,Filezilla ve putty programları ustaca kullana bilirim server files'ı şöyle degiştire bilirim bir metinden 4-5 bk düşmesini ayarlaya bilirim, fix leme bilmem sözel okuyorum zaten bunları blmem bile harika diyorlar bu yaz belli bir dönem bir bilgisayarcıda çalıştım güzel bir deneyim oldu ama donanım üzerine yazılım olarak tek tabi yazılım olarak düşünürsek bir tek format atıyorduk.

3 Kardeşiz evin en küçügü benim 1 öz 18 yaşında 1 de üvey 23 yaşında abim var. 4 tane benden küçük öz kuzenim var 6-7 tane de üvey var. Orta halli bir aile nin çocuguyum babam 12 yıldır şöför (yerinde olmak isterdim patrdon u şirket e götür ofis te bilgisayar başında oyun oyna tüm gün hemide fiberbu lafları babamın kendi yüzünede söyledim).

Benim anlata bileceklerim b kadar benim nasıl biri oldugumu ögrendiniz Alternatif HİPHOP dinleyiziyim asla pop ve Arabesk rap dinlemem ruhu dinlendiren müzikler kafam atınca dinlemeyi severim tabi bu dinlendirici derken kalsik müzik degil melankolik şarkılar veya neşet ertaş ahmet kaya gibi isimler bilgisayar başında noktalama işaretlerine dikkat etmem kusura bakmayın ama gerçek hayatta titizimdir kişisel Facebook Hesabım Twitter Hesabım Kişisel Web sitem kişisel Forum adresim

Hata ettiysem affola benden bu kadar kendinize iyi bakın he birde dinsiz imansız biri degilim Kuran-ı Kerim i bir kere de olsa hatim ettim Allah herkese nasip etsin banada 2-3-5-17-38-47. kez Görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri