Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mrb ;
Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum.
Olduda güzel bir bölümü kazanırsam, bulunduğum şehirden başka bir şehiri tercih edip öğrenci evi kiralayacak ve içinede PC atacağım.
Şimdiden planlarımı yapıp düzenli ders çalışmaya çalışıyorum

Size danışacağım konuya gelince ;
Eğer dediklerim gerçekleşirse çok güvenilir ve büyük çaplı iş yapan bir firmadan en az 8 gb ramlı bir Dedicated kiralayıp server kurulumu yapacağım.
Nasıl bir server hayal ediyorsunuz, yada nasıl bir server olsaydı hep o serverde kalırsınız diye bi soriyim ve şimdiden hazırlıklara başliyim istedim.
Anketime katılmanızı rica ediyorum.
Başka görüşleriniz varsa yorum veya özel mesaj olarak bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Not : Konu yanlış yere açıldıysa uygun bölüme taşınması rica olunur.
Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum.
Olduda güzel bir bölümü kazanırsam, bulunduğum şehirden başka bir şehiri tercih edip öğrenci evi kiralayacak ve içinede PC atacağım.
Şimdiden planlarımı yapıp düzenli ders çalışmaya çalışıyorum

Size danışacağım konuya gelince ;
Eğer dediklerim gerçekleşirse çok güvenilir ve büyük çaplı iş yapan bir firmadan en az 8 gb ramlı bir Dedicated kiralayıp server kurulumu yapacağım.
Nasıl bir server hayal ediyorsunuz, yada nasıl bir server olsaydı hep o serverde kalırsınız diye bi soriyim ve şimdiden hazırlıklara başliyim istedim.
Anketime katılmanızı rica ediyorum.
Başka görüşleriniz varsa yorum veya özel mesaj olarak bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Not : Konu yanlış yere açıldıysa uygun bölüme taşınması rica olunur.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)