Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Filezilla Bağlantı hatası - Yardım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar;

Normalde Windows Xp kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama iş yerindeki bilgisayarım Windows 7 Ultimate x64 bit.
Ne yaptıysam Filezilla ile bağlantısını sağlayamadım.

Küçük bir açıklama;
* İşletim sistemi Windows 7 Ultimate x64 (Güvenlik duvarı kapalı ve Virüs programı devre dışı denedim)
* Filezilla sürümü 3.6.0 (sanırım x32 bit, x64 biti bulamadım)
* Zaman aşımı süresi 200 yapıldı
* Filezill > Site Yöneticisi ayarları standart (aşağıya resim linki veriyorum)
* Parola kısmı, Virtual PC deki şifre ile aynı

g443m.jpg

Aynı programları Windows XP x32 bitte kullanıyorum, aynı ayarlarla hiç bir sorun yok.
Kısacası ne yaptıysam olmadı. Konu hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum.

Herkese iyi Çalışmalar & formlar...

Son düzenleme:
Arkadasım Filezillaya Bağlanamaman Daha Bu İşte Acemi Oldugunu Gösterir.Filezillaya Bağlanırken İp Adresinin Sonunu .100 Olarak Yazmak Zorunda Değilsin Mesela İp Adresin:195.195.195.195 Diyelim Filezillaada Bu Şekilde Yazıp Giriş Yapabilirsin Ayrıca Serverıne Reboot Atıp Serverını Acmadıgın Zamanda Bu Sorunu Yasarsın.

Güzel kardeşim ben uzmanım demedim, bunu yazdığına göre sen çok profesyonelsin. Yazdıklarımı dikkatli oku ve mesajın devamını bir takip et. Hamachide denedim diyorum, Sabit IP de. Yani illa .100 lü olsun diye bir derdim yok. IP numarasını xxx.xxx.xxx.110 olarakta denedim.

Ayrıca aynı ayarlarla XP de sorun yaşamadım diyorum, derdim Win 7 ayarlarında diyorum. X64 bit kullanan bir benmiyim ve sorun yaşayan bir benmiyim diyorum,

benim profosyonel kardeşim sağol yinede cevabın için

Simdi bu sorunu kökten çözücem benim bilgisayarımın sistemiyle aynı sanslısın bu sorunu bende yasamıstım ;)
Öncelikle Portmap'ın açık olduğundan emin ol!
Virtual PC'den giris yaptığından emin ol!
Site Yöneticisi>Sunucu (Buraya Ipv4 .100 bir sekilde yazıcaksın)>Kullanıcı adı (%99 root)>Parola (Burası biraz karışık eğer nacivat sifreni değistirdiysen eski haline geri getirmen gerekmektedir,fillezilla sifreni yazıyorsun)

Port -> Burası 22 olmalıdır benım tercıhım bos bırakman tabıkı oylede gırılıyor
Modem Port -> Portları düzgün bir sekilde actıgından emın olman gerekir örneğin 80 - 80 , 8080 - 8080 gibi vb.

Sorun Devam Etmesı halınde;

Portmap Nasıl Açılır? Açtığımdan Emin Olmak İstiyorum?

Sorun Düzelmedi Daha Fazla Bilgi Almak İstiyorum.

* Modemden ilgili portlar açıldı (11002,13000,13001,13002,13003,13004,13061,13099,3 306,16000) - Başka varmı,
* Her ihtimale karşı Portmaptanda açıldı

filezilla ayarlarına gelince bu konunun birinci sayfasındaki resimleri görmediğini varsayıyorum

* Modemden ilgili portlar açıldı (11002,13000,13001,13002,13003,13004,13061,13099,3 306,16000) - Başka varmı,
* Her ihtimale karşı Portmaptanda açıldı

filezilla ayarlarına gelince bu konunun birinci sayfasındaki resimleri görmediğini varsayıyorum

3306 TCP/UDP
80 TCP/UDP
8080 TCP/UDP

Sorun hala devam etmemelı bence bıraz daha dıkkat etmelısın hata senden kaynaklanabılır baska acıklaması yok

3306 TCP/UDP
80 TCP/UDP
8080 TCP/UDP

Sorun hala devam etmemelı bence bıraz daha dıkkat etmelısın hata senden kaynaklanabılır baska acıklaması yok

Hatayı bulsam kabul ederim benden olduğunu, sıkıntı şu XP kurulu şuan bir Notebooktan yazıyorum ve aynı ayarları yapıyorum hiç bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor server. Ama Win 7 de bir türlü olmuyor. Bu arada dediğin o portlarda açık.

Bu arada senin işletim sistemi felan nedir?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri