farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Filezilla Bağlantı hatası - Yardım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar;

Normalde Windows Xp kullanıyordum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama iş yerindeki bilgisayarım Windows 7 Ultimate x64 bit.
Ne yaptıysam Filezilla ile bağlantısını sağlayamadım.

Küçük bir açıklama;
* İşletim sistemi Windows 7 Ultimate x64 (Güvenlik duvarı kapalı ve Virüs programı devre dışı denedim)
* Filezilla sürümü 3.6.0 (sanırım x32 bit, x64 biti bulamadım)
* Zaman aşımı süresi 200 yapıldı
* Filezill > Site Yöneticisi ayarları standart (aşağıya resim linki veriyorum)
* Parola kısmı, Virtual PC deki şifre ile aynı

g443m.jpg

Aynı programları Windows XP x32 bitte kullanıyorum, aynı ayarlarla hiç bir sorun yok.
Kısacası ne yaptıysam olmadı. Konu hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum.

Herkese iyi Çalışmalar & formlar...

Son düzenleme:
aynı ağda değilse portları açman gerekir ve lokal ipden değilde global ipten bağlanman gerek port açtıysan global ip ile giriş yapabilirsin
global ip öğrenmek için http://ipnedir.com a girebilirsin. :ka19:

Kardeşim cevabın için sağol ama server zaten kendi bilgisayarım. Yani dışardan başka bir bilgisayara bağlantı söz konusu değil.
Kendi kullandığım bilgisayarımdaki Server files ile Filezilla arasında ki bağlantıyı kuramıyorum.

Windows XP de böyle bir sorunla karşılaşmadım, windows 7 de sorun oldu. Muhtemelen Win7 güvenlik ayarlarıyla alakalı diye tahmin ediyorum ama güvenlik duvarını devre dışı bıraktım, virüs programını kaldırdım yine aynı sorun devam ediyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri