Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merabalar arkadaşlar ben eski UZMAN ÜYE'lerden KEREM[IIEfsaNeII] Forumda belki çoğu kişi tanır ama şunu belirtmek istedim arkadaşlar ben forumla artık ilgilenemiyorum.Bazı arkadaşlar flood'dan felan ya da küfür ettin atıldın felan şeyler yazmışlar bana arkadaşlar ben kendi isteğimle forumu bıraktım çünkü ilgilenemiyorum artık 24 yaşındayım çalışıyorum,herşey internet değil,herşey forum değil,hayatta önemli.
Bu konu belki yanlış yere açıldı ama bana özel mesaj atan arkadaşlar bu konuyu okuyabilirler.Uzman'lığım felan gitmiş olabilir ama ben cabalasam uzmanlı'ğı bırak daha da iyisini olabilirdim yani anlıcağınız bu forumdan atılmadım.Atıldınız gibi felan saçma yorumlarla gelmeyin bana.
TÜM TURKMMO ÜYELERİNE HEDEFLERİNDE BAŞARILAR.
ÖRNEK:
Kimin olduğunu yazmayacağım forum kuralları gereği ,herkesin özel hayatına saygı.
Bu konu belki yanlış yere açıldı ama bana özel mesaj atan arkadaşlar bu konuyu okuyabilirler.Uzman'lığım felan gitmiş olabilir ama ben cabalasam uzmanlı'ğı bırak daha da iyisini olabilirdim yani anlıcağınız bu forumdan atılmadım.Atıldınız gibi felan saçma yorumlarla gelmeyin bana.
TÜM TURKMMO ÜYELERİNE HEDEFLERİNDE BAŞARILAR.
ÖRNEK:
Floodlar Sana Yaramadı Uzmanlıkdan Oldun...
Kimin olduğunu yazmayacağım forum kuralları gereği ,herkesin özel hayatına saygı.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)