HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler acilen vermem lazım bana önerilerde bulunurmusunuz?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Dengeli ve düzenli beslen. Bir beslenme uzmanına gidebilirsin. İnternetten dengeli ve düzenli beslenme konusunda bilgiler edinebilirsin. Birçok diyetisyen net üzerinden de bilgiler verebiliyor. Spor yapmaya üşeniyorsan küçük yürüyüşlerle başlayıp bunu daha tempolu hale getirebilirsin. Ama önce bu konuda kararlı olmalısın. Sıkı bir diyet sorununu çözmez. Aldığın gıdalara ve bundaki kalorilere dikkat etmenyeterli olacaktır kanısındayım.
Body ' e git Diet'e başla ... hergün düzenli olarak koşu yap Futbol macına gitme sinir sitresten Daha fazla alırsın
Ben sana sorayım o zaman , Nasıl kilo almalıyım. şu anda gayet fit'im ama zayıfım kilo almam lazım ..
Dengeli ve düzenli beslen. Bir beslenme uzmanına gidebilirsin. İnternetten dengeli ve düzenli beslenme konusunda bilgiler edinebilirsin. Birçok diyetisyen net üzerinden de bilgiler verebiliyor. Spor yapmaya üşeniyorsan küçük yürüyüşlerle başlayıp bunu daha tempolu hale getirebilirsin. Ama önce bu konuda kararlı olmalısın. Sıkı bir diyet sorununu çözmez. Aldığın gıdalara ve bundaki kalorilere dikkat etmenyeterli olacaktır kanısındayım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)