xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

buyukweb nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lachesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 553

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Buyukweb.com nasıldır arkadaşlar çok reklamını gördüm ??

Son düzenleme:
-Merhaba,

Experhosting.com olarak 14.11.2012 tarihinde metin2 oyun sunucu satışlarına başlamış bulunmaktayız , 1 gb 32 adet , 512 mb 64 adet stok bulunmaktadır.

Sunucularda, lag -bug vb. hiçbir problem yoktur ddos saldırısı vs. almaz , bir tiçkete max 120 dakika içerisinde cevap gelmektedir.

Tanıtım Konumuz:
ExperHosting - 1 GB Sunucu 25 TL - M2Dev Server Files - Admin Paneli

1 gb ve üzeri sunucu alan herkeze ' .com - .net - .org ' 5 TL'den vermekteyiz.

Kampanya: Alan Adı Kampanyası - .com - .net .org 5 TL !

Saygılarımla
Murat Sağlık

-Merhaba,

Experhosting.com olarak 14.11.2012 tarihinde metin2 oyun sunucu satışlarına başlamış bulunmaktayız , 1 gb 32 adet , 512 mb 64 adet stok bulunmaktadır.

Sunucularda, lag -bug vb. hiçbir problem yoktur ddos saldırısı vs. almaz , bir tiçkete max 120 dakika içerisinde cevap gelmektedir.

Tanıtım Konumuz:
ExperHosting - 1 GB Sunucu 25 TL - M2Dev Server Files - Admin Paneli

1 gb ve üzeri sunucu alan herkeze ' .com - .net - .org ' 5 TL'den vermekteyiz.

Kampanya: Alan Adı Kampanyası - .com - .net .org 5 TL !

Saygılarımla
Murat Sağlık

Exper nasıl diye sormamış sorsa bile yorum yapmak sana düşmez.

Büyükweb hakkında ki düşünceleri soruyor. Siz böyle bilinçsiz hareket ettikçe o e işaretinizde ki bomba elinizde patlar.

Lütfen sorun değil ben sorumun cevabını bekliyorum zaten diğer reklamlar beni ilgilendirmiyor .

Exper nasıl diye sormamış sorsa bile yorum yapmak sana düşmez.

Büyükweb hakkında ki düşünceleri soruyor. Siz böyle bilinçsiz hareket ettikçe o e işaretinizde ki bomba elinizde patlar.

-Merhaba,

Sanırım kişi konuyu editledi yada büyük ihtimal bu konu ile karıştırdım bizde hata var ise özür dileriz.

Saygılarımla
Murat Sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri