Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı METİN2 SUNUCU TARAFLI EXP YANG DROP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sokrates97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

sokrates97

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
2d 21h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
929
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. mob_proto içerisinde moblardan düşen yang miktarını ve exp oranlarını ayarlayabiliyorum. Fakat moblardan çok item ve çok yang düşüyor. Bu oranları tek kalemde nasıl ayarlayabilirim? Mesela 3 4 mob kesmektense 6 7 mobda bir atsın nasıl ayarlanır? Yardım lütfen

/e mob_drop item 1 ile 1000 arası yaparsan genel olarak düşecektir

/e mob_yang_pct 1 ile 1000 arası yine 😊
Hocam ben az düşsün istiyorum ve GM kodu ile ayarlamak yerine tüm mobları etkileyecek kalıcı bir yang oranı yapmak istiyorum. Hadi diyelim item droplarını mob drop kısmından ayarladım. E o zaman bu yangların düşme oranı neye bağlı? Sonuçta birşey arka planda buna bir oran belirlemiş. O orana göre düşüyor. Yanlış mıyım

Kusura bakma sabah mahmurluğu kalıcı istediğini anlamamışım 😊 char_battle.cpp içinde RewardGold fonksiyonu var o fonksiyon ile oynama yaparak müdahale edebilirsiniz 😊
Hocam ben az düşsün istiyorum ve GM kodu ile ayarlamak yerine tüm mobları etkileyecek kalıcı bir yang oranı yapmak istiyorum. Hadi diyelim item droplarını mob drop kısmından ayarladım. E o zaman bu yangların düşme oranı neye bağlı? Sonuçta birşey arka planda buna bir oran belirlemiş. O orana göre düşüyor. Yanlış mıyım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri