HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler ben tr server files , sorunsuz npc ler , teknik desteği olan ,isteğe göre server files düzenleyen , ve dolandırıcı olmayan adam gibi adam bir bilişim arıyorum 30 - 45 tl arası para verebiliirm .
Beyler ben tr server files , sorunsuz npc ler , teknik desteği olan ,isteğe göre server files düzenleyen , ve dolandırıcı olmayan adam gibi adam bir bilişim arıyorum 30 - 45 tl arası para verebiliirm .
GuzelBilisim İnternet Hizmetleri Olarak Size 7/24 Saat Online Ticket ve Msn Desteği Vermekten Gurur Duyarız.
Telefon : 0534 845 49 50 ( Çağrı Atın Hemen Arıyalım )
Msn : satis@guzelbilisim.org
Sitemiz : www.guzelbilisim.org
TR TİPİ FİLESİMİZ AKTİFTİR.
Satış Departmanı - Ali Guzel
Destek Departmanı- Yusuf Guzel
MSN : satis@guzelbilisim.org
Sitemizde Canlı Desteğe Bağlanabilirsiniz.
Kardeşim sizede bakıcam da bundan sonra paylaşanlara söylüyorum sitede telefon numarası görmediklerimi eyliyorum , çünkü skynet bilişimde öleydi aldım dolandırdılar engellediler .
Kardeşim sizede bakıcam da bundan sonra paylaşanlara söylüyorum sitede telefon numarası görmediklerimi eyliyorum , çünkü skynet bilişimde öleydi aldım dolandırdılar engellediler .
Beyfendi Dilerseniz 0534 845 49 50 Çağrı Atın Arıyalım
Son düzenleme:
Adar bilişim bitti bu basladı bıkmadınmı be adamGuzelBilisim İnternet Hizmetleri Olarak Size 7/24 Saat Online Ticket ve Msn Desteği Vermekten Gurur Duyarız.
Telefon : 0534 845 49 50 ( Çağrı Atın Hemen Arıyalım )
Msn : satis@guzelbilisim.org
Sitemiz : www.guzelbilisim.org
TR TİPİ FİLESİMİZ AKTİFTİR.
Satış Departmanı - Ali Guzel
Destek Departmanı- Yusuf Guzel
MSN : satis@guzelbilisim.org
Sitemizde Canlı Desteğe Bağlanabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)