Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gm konu sacma olabilir ama bu soruna bi care bulmanız sizin için şart önceden oynadıgım zamanlar Marsta cok kişi olur tadı cıkardı saten böyle swlerde illaki çok kişi olması lazım yoksa oynanmaz mars girdim bi carım vardı onla baktım sw boş.Boş dediğim maximum 20 pazar varsa simdi 5.Kötü oldu bu tadı cıkmıyor ama insandan insana değişiyor bi tanıtıcı bulmanız ve tanıttarmanız iyi olur ama harbiden sw bosaldı.Jüpiterde aynı,Mars adam az diye jüpitere girdim ama orada aynı şekil.Dediğim gibi ama sizin ayrı yontemleriniz olabilir ona karısamam bu swnin bosalmasının bi sorunuda panel millet aynı benim gibi bi durumda olabilir.Çarının şifresini unutmus olabilir elinizden gelenin daha fazlasını yapmaya calısın bence bu sw için ve sizin için iyi olacaktır umarım...
Bilgileri adminimiz duyurulara zaten açıyor böyle konu acarak daha cabuk olmasını istiyorsunuz sizleri anlıyoruz fakat adminimiz cok mesgul onuda biraz anlamaya calısın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)