InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TF - Harita Türleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuSTruCu77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SuSTruCu77

Ne demek Şakir!
TM Üye
Konular
225
Online süresi
10h 46m
Reaksiyon Skoru
214
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
164
MmoLira
556
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Harita Türleri

Shaman'sız Harita 1 Kapı : Bu bölüm Shaman gerektirmeyen bölümdür. Engelleri aşarak peyniri alın ve yuvanıza dönün.

Shaman'sız Harita 2 Kapı : İlki ile aynıdır. Peyniri alın ve en yakın kapıya girin.

1 Shaman 1 Kapı : Bu bölümde Shaman'ın yardımları ile peyniri alın ve yuvanıza dönün.

1 Shaman 2 Kapı : Bu bölüm üstteki bölüm ile aynıdır. Shaman'ın yardımları ile peyniri alın ve en yakın kapıya girin.

2 Shaman 1 Kapı : Bu bölümde Shaman sayısı 2'dir. 1 Shaman ölürse diğer Shaman size yardım eder. Mavi Shaman asıl Shaman'dır ve Pembe Shaman yedektir. Shamanların yardımlarıyla peyniri alın ve yuvanıza dönün.

2 Shaman 2 Renksiz Kapı : Bu bölüm üstteki ile aynıdır. Shamanların yardımlarıyla peyniri alın ve en yakın kapıya girin.

2 Shaman 2 Renkli Kapı : Bu bölümde Mavi Shaman ile Pembe Shaman birbirine düşmandır. Amaçları bizi kendi yuvalarına sokmaktır. Soktuğu fare sayısı kadar peynir kazanır. Bu yüzden bu Shamanlar farelere yardım etmeden önce genelde küçük bir Shamanlar arası savaş çıkabilir. Genelde yenen Shaman diğer Shaman'ın kapısına engel koyar ve farelerin kendi kapısından girmesini sağlar. Shaman(lar)ın yardımıyla peyniri alın ve en yakın kapıya girin veya kime yardım etmek istiyorsanız o Shaman'ın kapısından girin.

Ohoooo paylaşıldı.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D adamın paylastıgın seylerın hepsi paylasılmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri