Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Harita Türleri
Shaman'sız Harita 1 Kapı : Bu bölüm Shaman gerektirmeyen bölümdür. Engelleri aşarak peyniri alın ve yuvanıza dönün.
Shaman'sız Harita 2 Kapı : İlki ile aynıdır. Peyniri alın ve en yakın kapıya girin.
1 Shaman 1 Kapı : Bu bölümde Shaman'ın yardımları ile peyniri alın ve yuvanıza dönün.
1 Shaman 2 Kapı : Bu bölüm üstteki bölüm ile aynıdır. Shaman'ın yardımları ile peyniri alın ve en yakın kapıya girin.
2 Shaman 1 Kapı : Bu bölümde Shaman sayısı 2'dir. 1 Shaman ölürse diğer Shaman size yardım eder. Mavi Shaman asıl Shaman'dır ve Pembe Shaman yedektir. Shamanların yardımlarıyla peyniri alın ve yuvanıza dönün.
2 Shaman 2 Renksiz Kapı : Bu bölüm üstteki ile aynıdır. Shamanların yardımlarıyla peyniri alın ve en yakın kapıya girin.
2 Shaman 2 Renkli Kapı : Bu bölümde Mavi Shaman ile Pembe Shaman birbirine düşmandır. Amaçları bizi kendi yuvalarına sokmaktır. Soktuğu fare sayısı kadar peynir kazanır. Bu yüzden bu Shamanlar farelere yardım etmeden önce genelde küçük bir Shamanlar arası savaş çıkabilir. Genelde yenen Shaman diğer Shaman'ın kapısına engel koyar ve farelerin kendi kapısından girmesini sağlar. Shaman(lar)ın yardımıyla peyniri alın ve en yakın kapıya girin veya kime yardım etmek istiyorsanız o Shaman'ın kapısından girin.