HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna tıklıyorum torrent dolmuyor donuyor. Yardım edin kaç kere sildim kurdum gene aynı
Mmomt2 full client yayınlandı. 986 MB boyutundaki dosyayı indirmeniz durumunda başka hiçbirşey indirmenize gerek kalmayacak. Sadece yeni güncellemeler çıktıkça program kendini güncelleyecektir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
iyi oyunlar
Oyuna giriş sorunu yaşayan arkadaşların yapması gereken işlemler şunlardır
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
linkine tıklayarak açılan sayfadaki bilgileri eksiksiz ve doğru doldurmalısınız.
KATEGORİ OLARAK MUTLAKA Oyuna Giriş Sorunları KATEGORİSİN SEÇMELİSİNİZ
Bu kategori dışını seçerseniz veya birden fazla talep gönderirseniz sorununuzla ilgilenilmez.
Talebi açarken sorun yaşadığınız
Server :
Account id :
Accounta bağlı tüm charların adları :
Bilgilerini eksiksiz yazmalısınnız. Eksik bilgi vermeniz durumunda sorunla ilgilenilmez.
Hafta içi maksimum 24 saat içinde ticketlarınıza cevap verilecektir. 1 den fazla ticket açmanız ya da eksik bilgi vermeniz durumunda cevap alamazsınız.
Not : merkür serverı dışında oyuna giriş sorunu yaşayanlar yeni packi indirdiklerinde sorun düzelecektir
Not2 : Merkür serverında hesabınız oyuna girişte 0 level görünüyorsa bu işlemleri yaptığınız taktirde düzeltilecektir.
iyi oyunlar
..
_______
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)