DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Oyun Açılmıyor yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkelf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyuna tıklıyorum torrent dolmuyor donuyor. Yardım edin kaç kere sildim kurdum gene aynı

Mmomt2 full client yayınlandı. 986 MB boyutundaki dosyayı indirmeniz durumunda başka hiçbirşey indirmenize gerek kalmayacak. Sadece yeni güncellemeler çıktıkça program kendini güncelleyecektir.

iyi oyunlar

Oyuna giriş sorunu yaşayan arkadaşların yapması gereken işlemler şunlardır

linkine tıklayarak açılan sayfadaki bilgileri eksiksiz ve doğru doldurmalısınız.

KATEGORİ OLARAK MUTLAKA Oyuna Giriş Sorunları KATEGORİSİN SEÇMELİSİNİZ

Bu kategori dışını seçerseniz veya birden fazla talep gönderirseniz sorununuzla ilgilenilmez.

Talebi açarken sorun yaşadığınız

Server :
Account id :
Accounta bağlı tüm charların adları :

Bilgilerini eksiksiz yazmalısınnız. Eksik bilgi vermeniz durumunda sorunla ilgilenilmez.

Hafta içi maksimum 24 saat içinde ticketlarınıza cevap verilecektir. 1 den fazla ticket açmanız ya da eksik bilgi vermeniz durumunda cevap alamazsınız.

Not : merkür serverı dışında oyuna giriş sorunu yaşayanlar yeni packi indirdiklerinde sorun düzelecektir

Not2 : Merkür serverında hesabınız oyuna girişte 0 level görünüyorsa bu işlemleri yaptığınız taktirde düzeltilecektir.

iyi oyunlar

..

_______

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri