Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar bilgisayarımda büyük bir sorun var servise götürmeden önce size bi danışıyım dedim.
Sorun:Sabah bilgisayarımı açıyorum 3-4 saat oyunumu çok rahat ve sorunsuz bir şekilde oyniyorum ancak saat öğlenden sonra 4-5 gibi oyun sürekli donuyor ekran kafayı yiyor ekranda siyah siyah noktalar çıkıyor yazılar titriyor monitor kapanıp açılıyor Ve altta gösterdigim hatayı veriyor.Galiba 3-4 saatden fazla oynayınca bu hatayı alıyorum çünki bilgisayarı 2-3 saat dinlendiriyoum 2-3 çıvarında sorun çıkmıyor 5dk dinlendirince hemen bozuluyor Lütfen yardım.
Ekran Özellikleri:ATI Radeon X1650 Series
Geçerli Görüntü Modu:1280x720 32 bit 60Hz
Sorun:Sabah bilgisayarımı açıyorum 3-4 saat oyunumu çok rahat ve sorunsuz bir şekilde oyniyorum ancak saat öğlenden sonra 4-5 gibi oyun sürekli donuyor ekran kafayı yiyor ekranda siyah siyah noktalar çıkıyor yazılar titriyor monitor kapanıp açılıyor Ve altta gösterdigim hatayı veriyor.Galiba 3-4 saatden fazla oynayınca bu hatayı alıyorum çünki bilgisayarı 2-3 saat dinlendiriyoum 2-3 çıvarında sorun çıkmıyor 5dk dinlendirince hemen bozuluyor Lütfen yardım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekran Özellikleri:ATI Radeon X1650 Series
Geçerli Görüntü Modu:1280x720 32 bit 60Hz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)