farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Görüşüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 52FaTSaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 330
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar

Arkadaşlar Ben "Turkmmo" Forumunu Çok Beğeniyorum Fakat Forumun Tüm Tadını Kaçıran Bazı Arkadaşlarımız var
Bir Konu Açıyoruz Fakat Adam Konuyu Kapattırmak İçin Elinden Geleni Yapıyo Mesela "Cevap Verildi Bildirildi Konu Kilit" "Yanlış Harf Kullanmışsın Bildirildi Konu Kilit".. (Bunlar En Çok Kulanılanlar) Arkadaşlar Bence Bu Tür Saçma İşlerle Uğraşmayın (Yapanlara Diyorum) Konuyu Kapattırmak Yerine 1 Teşekkür Etmeniz Daha İyi Olacaktır.

Daha Güzel Bir Forum Dilegiyle İyi Forumlar...

Eğer bir Yönetim üyesi Konuyu Kapattıysa Gerçekten Gerekli bir Nedeni vardır , Bahsettiğiniz Gerekli cevabın Verilmesi ve Konu başlığının Uygunsuz olmasıda , Forumdaki Üyelerin daha düzenli bir şekilde istediklerine ulaşabilmesi için Gerekli..

Bunlar dışında Kasti olarak Konunuz'da Rahatsız ediliyorsanız , herhangi Bir yöneticiye Durumunuzu belirtin , Yardımcı olurlar Merak etme :)

Bütün forumlar için en güzel düzenleme yada konunun kapatılmasına en büyük etken olacak şey; Türkçe yazım hataları ve abes Türkçe ile açılan konu yada mesajlar olmalı. Gerisi dediğiniz gibi gereksiz, bir teşekkür edersin olur biter. ;)

Eğer bir Yönetim üyesi Konuyu Kapattıysa Gerçekten Gerekli bir Nedeni vardır , Bahsettiğiniz Gerekli cevabın Verilmesi ve Konu başlığının Uygunsuz olmasıda , Forumdaki Üyelerin daha düzenli bir şekilde istediklerine ulaşabilmesi için Gerekli..

Bunlar dışında Kasti olarak Konunuz'da Rahatsız ediliyorsanız , herhangi Bir yöneticiye Durumunuzu belirtin , Yardımcı olurlar Merak etme :)

Arkadaşın dediği gibi konu bölüm kurallarına veya forum kurallarına uymazsa kilitlenir veya daha önceden aynı anlatım tarzıyla konu açılmışsada konunuz kapatılır.Gerekli cevap hakkında ise mesela bir konuya gerekli cevap verilmişse konunun açık durmasının anlamı yok çünkü başka amaçla kullanıyorlar sonradan.Tabi gerekli cevap verilir fakat size uygunsa veya arkadaşın verdiği çözüm işinizi halletmişse konu kapanabilinir.Bunların haricinde sürekli gereksiz yere rahatsız ediliyorsanız yöneticilere bildiriniz.Konuların kapanma nedeni genellikle bölüm kurallarına veya forum kurallarına bakmadan konu açmanızdır.

Merhaba Arkadaşlar

Konuyu Kapattırmak Yerine 1 Teşekkür Etmeniz Daha İyi Olacaktır.

Daha Güzel Bir Forum Dilegiyle İyi Forumlar...

Konuyu kapattırmak eğer gerekiyosa üyenin bizlere bildirmeye hakkı vardır tabi nedeniyle birlikte aynı konudan varsa,bölüm ve forum kurallarına uymamışsa,virüslü dosya paylaşmışsa vs bunun gibi nedenlerden dolayı bize bildirmesi zaten gereklidir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri