bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Çok acil yardım !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrManHunt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 407

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben oyundaki telsiz mesajlarını des_desin koyduğu programla türkçe yaptım ama bugün sildim adam biraz bayık konuşuyodu :D neyse oyuna giriyorum Z-X-C den birine basınca oyun direk hata verip kendini kapatıyor yardım ederseniz sevinirim.

Ben oyundaki telsiz mesajlarını des_desin koyduğu programla türkçe yaptım ama bugün sildim adam biraz bayık konuşuyodu :D neyse oyuna giriyorum Z-X-C den birine basınca oyun direk hata verip kendini kapatıyor yardım ederseniz sevinirim.

Radio yu silmişsin Crossfire silip yenicen kurman gerek yada Rez dosyasını biryerden bulman gerek şuan evde değilim kardeşim evde olsaydım uplaund ederdim kusura bakma

Oyunu sil kur. Benim verdiğim ses paketini bir daha yükle :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri