mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Windows Sorun - Çözüm Başlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MtnByk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 962

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Windowsla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ama yinede danışıyım dedim

Chrome kullanıyorum genellikle 7-8 sekme civarı açıyorum ve sorun olmuyor

ama bu aralar shokwave bozuldu diyor güncelledim düzelmedi javayı güncelledim herşeyi güncelledim yinede değişen birşey yok

cevap bekliyorum ( Alıntı yaparak cevap verirsen sevinirim.)

Böyle sorunla karşılaşmadım fakat bir çözüm olabilir, chromeyi güncellemeyi denedin mi ?

Bu başlık altında
Windows 7 kullanırken karşılaştığınız sorunları yazarak
çözüm arayabilirsiniz.

• Sisteminiz hakkında özet bilgiler vermeniz, çözüm bulunmasını kolaylaştırabilir.
  • Mümkün ise sorunla ilgili ekran görüntüsü almanız da çözümeyardımcıolabilir.

Bilgisiyarıma Ultimate 32 bit kuruyorum windows 7 bilgisiyar açılırken başlangıç onarma cıkıyor sürekli ? bilgisiyarın format cdsini takıp onarıyorum yıne cıkıyor hertürlü şeyler yaptım yıne duzelmıyor sızce sorun nedır ? hddden kaynaklanıyordur dıyorlar hdd kontrol edıyorum yok ne yapsam olmuyor yardımcı olurmusunuz ? ve bu başlangıc onarmanın pcye herhangibi bir zararı ve birşey kötü birşeyi varmıdır ?

Bilgisiyarıma Ultimate 32 bit kuruyorum windows 7 bilgisiyar açılırken başlangıç onarma cıkıyor sürekli ? bilgisiyarın format cdsini takıp onarıyorum yıne cıkıyor hertürlü şeyler yaptım yıne duzelmıyor sızce sorun nedır ? hddden kaynaklanıyordur dıyorlar hdd kontrol edıyorum yok ne yapsam olmuyor yardımcı olurmusunuz ? ve bu başlangıc onarmanın pcye herhangibi bir zararı ve birşey kötü birşeyi varmıdır ?
Sorun her zaman mı var ? Yoksa bir program kurdun ondan sonramı başladı.

valla arada bir hiçbirşey kurmadan da oluyor bazende bi program kurdukdan sonrada böyle oluyor ne dir ne oluyor anlayamadım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri