Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Windowsla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ama yinede danışıyım dedim
Chrome kullanıyorum genellikle 7-8 sekme civarı açıyorum ve sorun olmuyor
ama bu aralar shokwave bozuldu diyor güncelledim düzelmedi javayı güncelledim herşeyi güncelledim yinede değişen birşey yok
cevap bekliyorum ( Alıntı yaparak cevap verirsen sevinirim.)
Böyle sorunla karşılaşmadım fakat bir çözüm olabilir, chromeyi güncellemeyi denedin mi ?
Böyle sorunla karşılaşmadım fakat bir çözüm olabilir, chromeyi güncellemeyi denedin mi ?
Hiç aklıma gelmedi doğrusu. Ama bir deniyim. Nasıl aklıma gelmedi şaştım kaldım
.Bu başlık altında
Windows 7 kullanırken karşılaştığınız sorunları yazarak
çözüm arayabilirsiniz.
- Sisteminiz hakkında özet bilgiler vermeniz, çözüm bulunmasını kolaylaştırabilir.
- Mümkün ise sorunla ilgili ekran görüntüsü almanız da çözümeyardımcıolabilir.
Bilgisiyarıma Ultimate 32 bit kuruyorum windows 7 bilgisiyar açılırken başlangıç onarma cıkıyor sürekli ? bilgisiyarın format cdsini takıp onarıyorum yıne cıkıyor hertürlü şeyler yaptım yıne duzelmıyor sızce sorun nedır ? hddden kaynaklanıyordur dıyorlar hdd kontrol edıyorum yok ne yapsam olmuyor yardımcı olurmusunuz ? ve bu başlangıc onarmanın pcye herhangibi bir zararı ve birşey kötü birşeyi varmıdır ?
Sorun her zaman mı var ? Yoksa bir program kurdun ondan sonramı başladı.Bilgisiyarıma Ultimate 32 bit kuruyorum windows 7 bilgisiyar açılırken başlangıç onarma cıkıyor sürekli ? bilgisiyarın format cdsini takıp onarıyorum yıne cıkıyor hertürlü şeyler yaptım yıne duzelmıyor sızce sorun nedır ? hddden kaynaklanıyordur dıyorlar hdd kontrol edıyorum yok ne yapsam olmuyor yardımcı olurmusunuz ? ve bu başlangıc onarmanın pcye herhangibi bir zararı ve birşey kötü birşeyi varmıdır ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)