kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin 2 PVP Server İtem Editleme Bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurguven123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
Evet başlıktada olduğu gibi PVP sv.lerde item editleme bugunu anlatıcam.
Ama baştan şunu söylemek istiyorum PVP serverimizin özellikleri şöyle olmalıdır.Bu hilenin olması için:

1)PVP serverin sitesinde editli itemler 0 EP'e satılıcak.Videodada herşey açık zaten nasıl bir server olması gerektiğini orda anlarsınız.İsterseniz benim bugu yaptığım serverdede deneyebilirsiniz.

Evet geldik hilemize.Videolu anlatım upload oluyor arkadaşlar biraz sabretmek lazım.Ben sözel anlatım yapıcam zaten
-İlk baş pvp'miniz marketine giriyoruz.
-Mesela ben Muharebe Kılıcına 3 tane beceri hasarı getirmek istiyorum
-Yapmamız gerekenler ilk baş beceri hasarı efsunu getirilebilen bir tane silah veya kolye buluyoruz marketten.Ama efsunlarında beceri hasarı olmak zorunda.
-Ben mesela ejderha bıçağını seçiyorum.

Resim, takriben 19% (600x473) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (740x583) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9wbq.png

-Ejderha bıçağının herhangi bir efsununa sağ tıklıyoruz.
-Ögeyi denetle diyoruz.

Resim, takriben 20% (600x471) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (742x582) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9wdk.png

-Sonra ağağıda resimde kırmızı halkayla gösterilen yere tıklıyoruz.Yani küçük oka.

Resim, takriben 56% (600x288) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1341x642) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9whn.png

-Sonra resimde okla gösterinlen yere bakıyoruz.Yani beceri hasarına.Beceri hasarının valuesi kaçmış 74'müş.Bunu bir not defterine yazıyoruz.

Resim, takriben 55% (600x295) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1308x641) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9wl8.png

-Buraya kadar tamam bir tane itemin beceri hasarının valuesini bulduk.Aynı mantıkla
2 tane daha veya ne kadar isterseniz diğer silahların da valuesini buluyoruz ama bizim silahımı hariç yani Muharebe kılıcı hariç.
-Şimdi mesela 3 tane beceri hasarı valuesi bulduk.
-Örneğin 75,95,88 olsun.Bu valueler her silahta farklıdır.
-Value dediğimiz de silahların kodu oluyor.Yanlış anlaşılmasın.
-Her neyse geldik asıl işimize nasıl itemimizde 3 tane Beceri hasarı getircez.
-Şimdi asıl yapmak istediğimiz iteme geliyoruz yani muharebe kılıcına.
-Efsunlarını ayarlıyoruz.Efsunlarının hepsi farklı olmak zorunda yoksa kabul etmez.
-Örneğin bakın

Resim, takriben 19% (600x389) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (739x479) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9wtz.png

-Ben efsunları böyle ayarladım.
-Şimdi yine 1.Efsunun üzerine sağ tıklıyoruz.Ve ögeyi denetle diyoruz.
-Yine aynı şekilde o küçük oka tıklıyoruz.
-Örneğin yukarki resimde 1.Efsunda ne vardı.Yarın İnsan efsunu var
-Hemen ögeyi denetlededen yarı insanın üstüne geliyoruz ve value kısmına 2 kere tıklıyoruz
-Ve yarı insanın valuesini(kodunu) önceden bulduğumuz beceri hasarı kodlarından biriyle değiştiriyoruz örneğin ben 74 yazıyorum

Resim, takriben 50% (600x321) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1192x636) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9wy8.png

-Şimdi 2.Efsunu yapıcaz
-Resimde görüldüğü gibi altta hemen biraz aşağıda 2.Efsun yazıyor onun altındaki küçük oka tıklıyoruz ve 2.Efsunlar açılıyor.
-Şimdü yukarıdan bakalım bizim 2.Efsunumuz hangisi diye.Kritik vuruş şansı o zaman ögeyi denetleden kritik vuruş şansının valuesini(kodunu) yine az önce aldığımız beceri hasarının kodlarından 2sini yazıyoruz.Sakın 1.yazdığımızı yazmayın yani 74'ü. farklı bir rakam olucak.Kabul etmez

Resim, takriben 49% (600x330) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1163x639) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9x34.png

-2.beceri hasarı kodumuz yani valuemiz kaçtı 95.O zaman 95 Yazıcaz
gulumseme.gif

Resim, takriben 43% (600x103) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1038x178) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9x6k.png

-Ve arkadaşlar aynı şekilde 3.efsunumuzuda böyle yapıyoruz bu sefer 88 yazıyoruz
gulumseme.gif

Yani son kodumuzu
Resim, takriben 43% (600x358) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1042x620) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9xch.png

Sonra aşağıda onayla var ona tıklıyoruz.Ve eğer doğru yapabildiysek karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor.

Resim, takriben 19% (600x389) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (739x478) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
d9xfh.png

Tekrar onaylaya tıklıyoruz ve item Oyunda İtem Shop bölümüne geliyor ordan alabilirsiniz.

Evet arkadaşlar biraz karışık gibi geliyor fakat mantığı anlayınca çok kolay olduğunu sizde görüceksiniz

Bu videoda özet olarak hızlı bir şekilde yaptım

Bide kanıtlarımız var buyrun bakabilirsiniz benim kendi yaptığım itemlere.
Resimler(Kanıtlar)

d9m9r.png

d9mb3.png

d9mbj.png

d9mc7.png

Evet arkadaşlar kanıtlar bunlardır
gulumseme.gif
He birde şimdi şey diceksiniz ohoo herkezde edit var o zaman diye ama herkezin silahında %400 veya 500 beceri hasarı olmuyo sadece 100 oluyo.Siz 6 kat daha fazla vurursunuz
gulumseme.gif

Not:Bug bana ait değildir.Yani bu bugu ben bulmadım fakat anlatım video resimler vs. herşeyiyle bana aittir.Normalde direk hazır olarak paylaşırdım fakat kendi forumumuza ait olsun istedimVe reklam da olurdu zaten.
gulumseme.gif

Arkadaşlar çok uğraştım yorumlarınızı çok görmeyin lütfen.Çok uzun zamanımı aldı.
Bir de herhangi bir sorunuz varsa bana özelden ulaşın elimden geldiğince halledebilirim hatta zamanım olursa TeamVieverden bile yapabilirim
gulumseme.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri