NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ByFearMeN :D 2 :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DENIZGOZLUM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 350

DENIZGOZLUM

Level 4
TM Üye
Konular
101
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ws diyor tamam diyoruz itemleri çara aktarıyoruz titan aktarılmıyor diye arkadaşımızın çarıyla ws ye gidiyoruz kaçıyor bahaneler uyduruyor çöle gelemiyor :D birde yüzsüz sende ot bas sende grup yap ben bişi diyorummu diyor :D kanıt ss de mucks

fkjs7.jpg

Dostum bizim köyde buna yusuf yusuf derler :D sende de atmıştır normal karşında ben olunca tabi önceki deneyimlerin 4-0 :D hadi tamam suralar arasında en kötüsüsün ondan korktun tamam onu geçtim. ninjadan korkmak ne arkadaş ya :D ninja ya ninja :D 2 savunmaya pert :D ama o ninja ben olunca sonuç değişir elbet :D onunda videosunu aldım burası venüs resimler bölümü olduğu için atmıyorum sonra konu kilitlenir.

Bu ibretlik olayı hepimiz taşlayalım. :D

İyi Forumlar... Umarım üzülmüyorsun fear :D alışkın olduğun için atıyorum yoksa herkese yapmam :D

korkasam köyünde sana ws yollamam titanın yok die yan cara geciyorsun bişey diyormuyuz titanın yoksa banane en kötü sura olsam titansız carınla gelir keserdin demi benle yarısa girme olm köyünde ws gelemedin herkez gördü gir kendi carına kes beni kendi köyünde arkadasın carıyla bile gelemiyorsun yazık sana hadi kg.

ot bassam grup bassam senin gibi lonca açsam kabul edecekmisin ozaman dur hesaplıyım 70k can kesicekmisin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri