kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ByFearMeN :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DENIZGOZLUM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 327

DENIZGOZLUM

Level 4
TM Üye
Konular
101
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet :D bu fear çok artistlenmiş ağzınada bunu dolamış bu konuyu açtığımda ben ona çölde 5-4 yenildim ozaman eksiklerim vardı http://www.turkmmo.com/venus-resimleri/2287543-aaa-kimler-varmis-bu-konuda-shopcujojuk.html istesem blog la kaldırabilirim ama kaldırmadım çünkü asırlar önce beni kesiyordu doğru :D hepinizin bildiği gibi MaviAzrail loncası ve KONARILI loncası arasında savaş çıktı iki tarafta arkadaşım savaşa katılmamak için şamanda takılıyorum fear kendini birşey sanıyor 130 oldum kahraman oldum diye artistlikler. Şaman kesmeye kalktı ha o şaman ben olmasam tamam belki keser 1-2 editleri ona lafım yok :D ama benden bahsediyoruz kesemediğinin kanıtıda var kanıt olmadan konuşmam ben
fg4dn.jpg

ölmüyorsun kardeşim diyor burdada

fg4dw.jpg

Dedim tamam şamanım sonuçta hp basıyorum kesemez peki savaşçıdamı kesemez :D Kesinlikle şunu demeyin siz kutsadınız diye öyle birşey olmadı bunuda yalanlayamaz

fg4jt.jpg

Sonrada her zamnaki gibi içerde afk taklidi :D neden diye sorarsanız kendisinden büyük kişiler o köyde diye :D bakar etrafa biz yokuz tamam der gider 1-2 editleri keser kendine kral der :D

Bunları geçtim çünkü fearı hepiniz bilirsiniz.iyiki 1 ay suraya girmedim yüz vermiş oldum sen kimsinki beni kesicen dedi bende 1 aydır girmediğim surama girdim ws ye davet ettim. İlk ws yendim normal wsdi 2. side öle 2-0 oldu baktım kesemiyecek yarı canda başladım 3-0 oldu bu sefer kendi vururken enes kardeşimle dans ettim canım biraz insin öle başlıyım diye hani 0 da kalmasın yapamıyor arkadaş zorlamı kendimi kestiricem 4-0 oldu 5. sini atalım dedim nereye dedim bekle dedi bekledim bir baktım 3IxDeHSeTxI4 çağırdı bide Payless i çağırdı çif el savım yoktu şamanda kalmıştı ws atıp çıkıca diye almadım neyse bunlar 3-2 kesemediler ben ve enesi feara dedim 5. sini atıcakmısın yemedi yusuf yusuf oldu sonra yanindaki dehset çağırdı 3-2 yenildi gitti video çektim ondan foto alamadım videoyuda şuan atmayacam eğer konuştuklarımda yalan varsa kendisi söylesin bende hemen videoyu atıyım.Bugün kendisine pm attım gel dedim 5 te biter tamamlıyalım 0dan başlarız dedim cevap yok afk de deil gördüğünüz gibi tam birine vururken çektim afk olmadığının kanıtı olsun diye

fg4u2.jpg

Söyleyeceklerim bu kadar İyi Forumlar Hayırlı geceler geçmiş bayramınız mubarek olsun

Tebrikelr kanka.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri