Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben Point Blank Türkiyede turkiye şampiyonu takımda bulunuyorum.Ve oyunda Azzuro diye bir arkadaşım var bu arkadaşım Point Blanktaki iyi oynayan oyuncuların elinden tutmak için onlara sponsor oluyor ve aylık oyun nakit yani NG ihtiyacının bir kısmını gideriyor ona bu oyundan bahsettim ve mmomt2 dende böyle sağlam oyuncular falan var dedim onlarından elinden tutmak lazım falan diye oda sponsor olma teklifimi kabul etti yakında AzzR diye bir lonca kurulacak ve serverın sağlamları toplanacak hey ay başına 50 mmo lira çekilecektir sadece loncada kalıp sadık olanlara ve hiçbir ceza yememiş olma şartıyla.Ayrıntılı bilgi için oyundan SashaLopez e mesaj atabilirsiniz.
O loncada portofıno varsa kesin o lonca hırsız olur şerefsiz yalancı kontörümü çaldı ayı vermedi bide diyor ki ben sana ayı verdim sen 2. ay kılıcını almak için böyle yapıyorsun diyor bu kadar yüzsüzlük olmaz o loncaya gitmeyin arkadaşlar gidersenizde size tavsiye beleşe mmo lira çekmez bunu bilin ve çarlarınıza dikkat edin soyulmasın güvenmeyin
Dostum senin sorunun nedir ayı aldın sen benden nasıl gitti ozaman
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)