Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM Schaffer a giden ticket (kömik)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ismethan342
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 640

ismethan342

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GM Schaffer,
Biliyorsunuz günün çoğu ticket sisteminde geçiyor ve bazı ticketlar gerçekten bizleri çok güldürüyor, bir arkadaşın gelen ticketı hepimizi çok güldürmüştü, sağlıcakla kalsın, saolsun

Oyunda Pet im Çıldırdı...
ßenim üyelikte de kelebek yaşlı moruk kesrken bi anda bana daldı yatırdı baktım herkes ölüyor ...
kelebeğin katkısı 1milyon faln oldu ...
baktım gitti dökme şehire sökme gibi yaptı bi alan heryer yıkıldı arkadaşlarla gece ardından inşa ettik heryeri kelebek boş durur mu gitmiş taşları kesmiş yılan townunu basmış lütfen önlem alalım sizide kescek bi daha giremicenis ... kötü olcak keleebğim için üzgünüm bana laf dinleyen 5-10 tane pet verirmisiniz ...
+
kelebek gecen gün benden habersiz kaçtı takib ettim saraya girdi ve gök kavime geçti şuan başı boş geziniyor ya beni de gök kavime geçirin yada kelebeğim geri gelsin ...yazıktır günahtır hayvanın potuda bitmiştir ölür geberir allah korusun. Sonra gecen gun geldi bana pm attı ezik napıyon bende dedim ii ezik senden dedim . dedi Gm shiftter bana 1 hafta ban attı dedi . bende dedim nedne
banladı . oda dedi onun xxxxx dedi . bende dedim gerizekaglı neden banlamış . ondan sonra bu kelebek baktım benim chara girmiş geçen akşam soyuyo üyeliqi. . tabi ben sabah girdim bişey yoq . Ya Oyunda adam akıllı petler yapın yada oyunu kapatın ! bu ne kelebek alıyom 2 gun sora %10 yapıyom hayvandan ışıklar cıkıyo ınventory ı acıyom bakıyom adı tuhaf kelebekti diyo neden tuhaf isyan etti hayvan cıktı inv. den tek başına takılıyol beni kesti dökme şehire geldi herkezi kesti gok kavme gecti dedi orası dandık yılana falan gecti avrupa serverlarına dedi sora bu oyunu salla mario oynarım daha ii gecen gun bide ark. larla cs 1.6 yapıyoz kebek almış awp yi kafa atıyo nolur alın şu kelebeği... teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri