Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar... Ben; AikaOnline
Bu Forumdaki Amacım Yeni Yeni Arkadaşlar Edinmek, Yeni Bir Ortam Kurmak, İnanın Hiç Dışarı Çıkmıyorum Komşulardan Başka Birilerini Tanımıyorum, Sorularını, Bilgilerini, Cevaplarını Paylaşabilecek Birilerini Arıyor... Bende Bunları İstiyorum, Sanal Arkadaşlarım Çok, Yani Baya Çok
Ama Bunlar Herşeyi Biliyorlar, Ben İse Soru Sormaktan Sıkıldım Onlara
Artık Bildiklerimi Size Yardımcı Olarak Sunmak İstiyorum, Sorularınızı Cevaplamak İstiyorum, Hiç Kimsenin Bilmediği Kodlar Paylaşmak İstiyorum... Neyse Artık Kendimi Tanıtıyım..
Adım & Soyadım; Hüseyin Kürklü
Yaşım; 19
Hobilerim; İnternet üzerinden Kitap Okumak, Acemi Olarak Yazılımlar Geliştiriyorum, Yine Acemi Olarak Program Yapıyorum, Site Tasarlıyorum, WP Tema Yapıyorum vb.. Bir çok şey
Taraftarı Olduğum Takım; Beşiktaş
Sizinle Tanıştığıma Memnun Oldum TURKMMO Ailesi
Bu Forumdaki Amacım Yeni Yeni Arkadaşlar Edinmek, Yeni Bir Ortam Kurmak, İnanın Hiç Dışarı Çıkmıyorum Komşulardan Başka Birilerini Tanımıyorum, Sorularını, Bilgilerini, Cevaplarını Paylaşabilecek Birilerini Arıyor... Bende Bunları İstiyorum, Sanal Arkadaşlarım Çok, Yani Baya Çok
Ama Bunlar Herşeyi Biliyorlar, Ben İse Soru Sormaktan Sıkıldım Onlara
Artık Bildiklerimi Size Yardımcı Olarak Sunmak İstiyorum, Sorularınızı Cevaplamak İstiyorum, Hiç Kimsenin Bilmediği Kodlar Paylaşmak İstiyorum... Neyse Artık Kendimi Tanıtıyım..Adım & Soyadım; Hüseyin Kürklü
Yaşım; 19
Hobilerim; İnternet üzerinden Kitap Okumak, Acemi Olarak Yazılımlar Geliştiriyorum, Yine Acemi Olarak Program Yapıyorum, Site Tasarlıyorum, WP Tema Yapıyorum vb.. Bir çok şey
Taraftarı Olduğum Takım; Beşiktaş
Sizinle Tanıştığıma Memnun Oldum TURKMMO Ailesi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)